Kérjek én bocsánatot, hogy ne veszítsem el?
Rászállt a barátomra.A barátom küldött egy messenger amelyben a a barátnőm próbált vele összeszervezni egy találkozást mindenféle szívecskékkel puszi smileykkal..Persze ezt titokba akarta és azt várta hogy a barátom majd nem mondja el nekem:D..amikor rákérdeztem először letagadta majd elkezdett idegességében mindenfélét kiabálni és akkor szidta le az édesanyám.Majd a neten is összeszidott mindennek..A barátom megmutatta a telóját és hát ott elutasította őt ezért nem haragudtam meg rá..
Tudom hogy gonosz volt a barátnőm de úgy érzem elvesztettem a másik felem..Bár amiket írtok abból egyértelmű a válasz és tovább kell lépnem
Én tuti nem békülnék ki olyannal, aki bármilyen módon is, de megpróbálná elvenni tőlem a párom.
Nem tisztel és szeret téged az a lány. Képes lennél elnézni neki, hogy megpróbálta a párodat elcsábítani tőled? Te egy ilyet mondanál a barátodnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!