Kérjek én bocsánatot, hogy ne veszítsem el?
Figyelt kérdés
Legjobb barátnőmmel 3 hónapja nem beszélünk..volt egy nagy vitánk ami után ő össze-vissza leszidott a neten és az anyámat is le kur*ázta.Én nem mondtam el mindennek és a számra se vettem egy családtagját sem hanem csak mosolyogva ültem végig az egészet, hogy ezzel magát járassa le..Tudni kell, hogy a családomat senki sem veheti a szájára..Osztálytársak vagyunk, de még köszönni se köszönünk.Muszáj azt mutatnom, hogy utálom őt mert a barátaim ezt várják el tőlem.Mindenki azt mondja hogy ő még mindig engem akar a legjobb barátjának és hogy még mindig szeret engem.akkor azt nem értem miért nem kért egyszer sem bocsánatot?Néha úgy érzem ha ezt megtenné akkor képes lennék megbocsájtani.Nekem még mindig hiányzik de ezt nem szabad kimutatnom mert akkor sebezhetőnek tűnök.De arra jutottam , hogy talán nekem kéne kezdeményezni és akkor lehet ő is bocsánatot kérne?szerintetek beszéljek vele vagy felejtsem el mivel már 3 hónapja nem beszélünk?2015. márc. 2. 16:56
11/12 A kérdező kommentje:
Tényleg nincs miért bocsánatot kérnem csak arra gondoltam ha bocsánatot kérek akkor ő is fog..de már nem fogok igazatok van el kell engednem és talán így jobb lesz..
2015. márc. 2. 19:10
12/12 anonim válasza:
Ez a dolog úgy működik, hogy ha bocsánatot kérsz tőle a "barátságotok" kedvéért, egyet pislogsz és máris azt látod, hogy a pasid már vele sétál kézenfogva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!