Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek, ha valakit megbánt...

Mit tegyek, ha valakit megbántottam, és helyre szeretném hozni, de nem szereti ha bocsánatot kérnek tőle, tehát ez nem segitene?

Figyelt kérdés

Munkahelyen történt a dolog, csináltam egy butaságot, amit az illető személyes sértésként fogott fel, és nagyon megharagudott rám....nekem ő nagyon fontos, és szeretném helyrehozni, és szégyellem magam, mert ő mindig nagyon rendes volt velem, csak pozitiv dolgokat kaptam tőle mindig. Azt mondta, nem érdeklik a kifogások stb :(

Nem tart igényt a bocsánatkérésemre, tehát azzal nem lenne emgoldva semmi. Mit tehetnék? Talán hogy szóban ne erőltessem a dolgot, hanem a tetteimmel bizonyitsak, hogy megmutassam, hogy ennek ellenére fontos nekem, és majd egy idő után ő is meg fogja érteni?

Ráadásul valószinűleg ő többet is érez irántam barátságnál, és nyilván ezért van, hogy érzelmileg nagyon túl reagálta a dolgot.

Mit lehet tenni ilyen esetben? hagyjam, hogy idővel lenyugodjon és magától megbocsásson, vagy mit?

2015. jún. 27. 13:20
 1/3 schocko ***** válasza:
Semmit nem kell tenni, aki túlreagálta az a hunyó...majd ő fog bocsánatot kérni...
2015. jún. 27. 13:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Tényleg igy gondolod?? Mondjuk nem hiszem hogy bocsánatot fog kérni, nem az a fajta...de majd csak megnyugszik idővel. Igaz, azóta bunkózik velem, meg direkt olyan dolgokat csinál, amivel idegesiteni tud....de remélem idővel abbahagyja majd és lenyugszik.
2015. jún. 27. 13:36
 3/3 megadeth18 ***** válasza:
Esetleg megírhatnád üzenetben, hogy mi a konkrét dolog, mert így nehéz tanácsot adni.
2015. jún. 27. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!