Hogyan Ne érdekeljen az, hogy nincsenek barátaim?
Ott a net, a jutub, stb..
nem véletlen, hogy egy ismert személy az kérte kétezer évvel ezelőtt Teremtőjétől, hogy Uram! a barátaimtól óvj meg, az ellenségeimmel elbánok magam is.
..aztán egy barát árulta el..
nem tudni az anyagi háttered, a tanulmányi eredményed, korod, kövér vagy-e?...mert ezek bizony számítanak..vaktában nem lehet tanácsot adni..illetve sehogy sem.
Tizenévesen jöttem rá, hogy az egyetlen barátnak hitt meglop, és hazudik..azóta nem bízom senkiben, de nem is estem pofára.
Amúgy az egyedüllét a legjobb társaság.
Gyerekként rengeteget olvastam, legóztam, játszottam. Középsuliban sokat játszottam gépen. Felnőttként pedig elmegyek bárhova egyedül. Beülök kajálni, túrázok, bringázok.
Elmúlt 1-2 évemben csomó helyen voltam. Nem lettem világutazó, de a közeli hegységeinkben túráztam, 100+ km-s biciklitúrára mentem. Elmentem múzeumokba amik érdekeltek. Vonatokat fotóztam.
Na meg mondjuk van egy csomó kényszer cselekvésem, például itt válaszolgatok, ezzel úgy érzem kifejtem a gondolataim :D
Vagy egy időben kamu profilokkal beszélgettem társkeresőn. Sokszor megkaptam, hogy mi értelme, úgy sem lesz semmi ebből. De legalább átmenetileg volt kivel beszélni. Amikor "magamat adtam" akkor havonta 1 lány vette a fáradtságot, hogy egyáltalán visszaírjon, az is lelépett amint más írt neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!