Nincsenek barátaim és emiatt lettem depresszios , bekerültem a szihiátriára lelki problémák miatt másfél hónapja , amikor kijöttem nagyon boldog , életvidám voltam. Nemtudom az utóbbi 1 hétben keztem el megint depresszios lenni ! 2 barátom van és mind a 2 nagyon fontos az életemben , miattuk nem lettem öngyilkos de lehet hogy már nem sokáig bírom ...
Légy nyitott mások elfogadásában, és téged is könnyebben elfogadnak majd az emberek.
2018. jan. 17. 18:56
3/6 anonim válasza:
Irj^^ 14f
2018. jan. 17. 19:13
4/6 anonim válasza:
Nekem sincsen senki sem..mintha szellem lennék ( nem vicc), beszélek de nem hallanak meg az osztálytársaim. Nem lehetek az aki szeretnék...elkezdtem még 1. osztályos koromban kitépni a hajamat . Voltam a Vadaskert pszichiátrián is, 16 éves vagyok...kopasz foltokkal ..félek..még a lakásból sem merek kimenni..ha szabad foglalkozás van az órán csak ülök és bámulok magam elé. Teremtettem egy világot a fejemben..ott vannak akiket szeretek és így nem vagyok egyedül..bár egyszer majd kioltom az életem..de még várok...neked is azt mondom hogy várj.nem tudom meddig..és próbálj meg tenni valamit..és a tanáraimmal beszélgetek..tegnap mondta is a történelem tanárom hogy szeret :) jelenleg anyukám miatt és értük élek.. apám elhagyott 1 éves koromban..mesélhetnék még , de mindegy..minden ok..vagy nem..
2018. jan. 20. 08:08
5/6 anonim válasza:
Nekem sincs senki, de én lassan 24 vagyok. Annyit tudok tenni, hogy élem a világomat egyedül. Ez van picinyem.
2018. jan. 21. 10:57
6/6 anonim válasza:
Szia! Nem kéne öngyilkosságon gondolkoznod,az nem megoldás.
Legyél nyitott az emberek felé,próbálj barátkozni,hidd össze fog jönni.
Amúgy nem értem,az írtad,hogy van 2 barátod,akkor mi a gond? Többre vágysz?
Mindegy is a lényeg annyi,hogy aki van,azt becsüld meg,és nyiss mások felé is akkor több barátod lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!