Mi a véleményetek arról, hogy nincsenek barátaim, de nem is igazán keresek?
Szerintem ez teljesen oké nincs vele semmi baj
Pl csak nem szeretnél munka időben hülyéskedni velük vagy beszélgetni bármiről vagy munka után meginni valamit stb?
És a feleséged hogy van ezzel? Neki sincs sok?
Szia! Én 35N vagyok, és ugyanez a helyzet azt leszámítva, hogy nincs családom, se párom. A munkahelyemen pont emiatt nem haverkodom, mert folyton azt látom, hogy mocsok módon fúrják egymást az emberek, főleg a nők. Engem is persze :) Férfiakkal szoktam inkább beszélgetni, csak van 1-2 aki ezt úgy értelmezi, hogy akarok tőle valamit, így sokszor menekülőre kell fognom a dolgot.
A korombeli nők mind szülni mentek, az italozós-pasifogós időtöltés meg nem az én műfajom.
Inkább moziba járok vagy kávézóba, kiállításra is mennék de oda egyedül nincs sok kedvem. Úgyhogy inkább beiratkoztam nyelvtanfolyamra és egyetemre, hogy csináljak valami értelmeset, amitől fejlődhetek.
Az a véleményem, hogy részemről jó hallani, hogy vannak ilyen értékekkel rendelkező emberek, mint te, és sajnálom, hogy a környezetemben nincs ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!