Mit csináljak, ha nincsenek barátaim?
Figyelt kérdés
Eddig régebben mindig voltak, de az elmúlt 1-2 évben szinte már senkit nem érdeklek. Az őszi szünetben még rám sem írt senki. Sehol nem voltam.
Szégyen, nem szégyen, én bevallom, hogy nincs egy barátom se. Lányokkal már évek óta nem beszélgettem, pedig mások szerint nincs velem semmi baj... A suliban elvagyok az osztálytársakkal, ez az egyetlen mentsváram.
17/F
2017. nov. 5. 11:09
1/9 anonim válasza:
Te is írhattál volna valakinek nem gondolod? De könnyebb a sült galambot várni
2/9 A kérdező kommentje:
Már elégszer voltam pincsikutya.
2017. nov. 5. 11:14
4/9 anonim válasza:
Szia! Hát most figyelj, próbálj meg te is nyitni feléjük valahogyan. Kérj segítséget a szüleidtől.
5/9 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még ilyenek, hogy:
-Siránkozz még tovább
-Lúzer vagy
-Töketlen vagy
-Bőgd ki magad
-Legyél öngyilkos
Elhihetitek mennyire érdekel.
2017. nov. 5. 11:20
6/9 anonim válasza:
Dobj egy privatot ha esetleg van kedved baratkozni.En nyitott lelek vagyok mindenkire.
7/9 anonim válasza:
nekem van kedvem barátkozni 18/F írj priváton
8/9 anonim válasza:
Nyiss feléjük. Hívd el őket cukrászdába, sétálni suli után. Tudod a barátság két oldalon alapszik, és tegyél meg mindent annak érdekében, hogy működjön a dolog.
Én is írok a barátaimnak időnként, ha nem jelentkeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!