Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha mindig nekem kell kezdemény...

Ha mindig nekem kell kezdeményeznem programot, hogy legyen valami, ugye nem lehetek valami jó társaság?

Figyelt kérdés
A munkámban viszonylag sikeres vagyok, de soha nem keresnek a barátaim, senki. Mindig nekem kell írni nekik, vagy programot szervezni, hogy összefuthassak velük. Jól esne, ha tőlük is jönne meghívás, kezdeményezés, de semmi.
2018. jan. 16. 22:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, nincs semmi baj.

Ezzel én is így vagyok.

2018. jan. 16. 22:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Ismerős a helyzet. Szerintem érdekemberek, és akkor keresnek, ha nekik is előnyös a találkozó.

Nem feltétlenül Veled van a baj, egyszerűen nem lehet mindenkire számítani, emiatt kell jól megfigyelned, őszinte barátaid-e. Nehogy csak kihasználjanak.

2018. jan. 16. 22:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Bizony nem vagy az, te csak egy szórakoztató szamár vagy, ha nincs ló;)

Sz@rd le az érdekembereket s keress olyanokat, akik jobbak-mások tőlük.

2018. jan. 16. 23:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Velem is így van, egy ember kivételével a "barátaim" csak akkor kerestek, ha lelki szemetesláda kellett, stb. Most meg ők vannak megdöbbenve, hogy remetézem.

Volt olyan, aki a legjobb barátjának nevezett, de hat év alatt kétszer tudtunk találkozni úgy, hogy nem valami érdekdolog miatt. Egyszerűen nem is értem, akkor minek nevezett annak.

Ne is keresd őket, iszonyú megalázó egy idő után.

2018. jan. 16. 23:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Én pl szívesen elmegyek a barátaimmal ide-oda, ha hívnak, de sosem kezdeményezek programszervezést, egyszerűen nem szeretek.
2018. jan. 16. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!