A környezetemmel vagy velem van a baj?
18 éves lány vagyok és kíváncsi vagyok a véleményetekre,mivel néha így néha pedig úgy gondolom. Köszönöm a válaszokat.
Mostanában elszakadtam a baráto társaságomtól,mert rossz volt a légkör. Rossz jegyek,káromkodás és bunkózások lettek jellemzőek és én ezt megelégeltem így lassan leszakadtam.
Így viszont jelenleg nem találom a baráti társaságom :/ Az emberel nyilván nem túl befogadóak eleinte,izzadtságszagúan nem éri meg próbálkozni már kialakulz baráti társaságnál és kicsit rosszul, egyedül érzem magam.
A legtöbb ember káromkodik és amit nem tudok elviselni,hogy mérhetetlenül rosszindulatú. A tanárok gyerekeinek kinézetén röhögnek vagy hasonló gonosz megjegyzéseik vannak.
Én kicsit talán visszahúzódobb vagyok, de igyekszem nyitni,mindig mosolyogni és kedvesnek lenni, úgy igazán a helyem még sem találom. Szerintetek ha új környezetbe kerülök,több barátot lesz lehetőségem találni? Úgy érzem jelenleg,hogy velem van a baj... kicsit komolyabb a jellemem talán nem vagyok elég vicces, de nem vagyok rossz társaság... szokásos dolgok érdekelnek, öltözködésben csinos igyekszem lenni, de meg van a saját stílusom, nem követem a divatot feltétlenül,és nem vagyok laza megjelenésű, sportcipő szóba se jöhet nálam, de nem vagyok kihívó sem.
Gondolom érettebb vagy mint a társaságod volt. Nincs veled baj, egyáltalán nincs!
Nem kell beolvadni a tömegbe, nem kell uniformizálódni.
Maradj csak olyan amilyen vagy.
Sajnos a kordbéli emberkék általában olyanok mint amit leírtál.
Esetleg próbálj egy pár évvel idősebb társasághoz csatlakozni, ha sikerül.
Ha kérdésed van, írj nyugodtan priviben.
37/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!