Ti ezt nem tartjátok "kiközösítésnek"?
Ők nem igazi barátok! Sajnálom hogy ilyen "haveri"társaságod van. Akik cikinek érzik azt hogy veled barátkoznak hát...férgeknek se nevezném hogy lehet egyátalán egy barátot szégyelni??Undorító.
Mégis miért lennél cringe meg visszataszító? Haló szerezz önbizalmat :) lehet ezért fordul el tőled minden új ember mert sugárzik rólad hogy nem szereted magad. 18/L
Velem is hasonló volt. Más voltam mint a körülöttem lévők emberek ezért soha senkivel nem találtam meg a közös hangot.
Akik velem voltak azok leginkább csak azért hogy utána legyen kit kibeszélni.
Ráadásul volt egy klikk ami csupa fiúból állt és minden lánnyal jól kijöttek, egyedül engem bántottak és ez földig tiporta a nőiességemet.
Azt hittem, semmire se vagyok jó, hogy örülhetek ha egy himi humi barátnőcskét ,,összekaparok" magamnak, a tesóm barátnőire akaszkodtam. Egy lúzernek éreztem magam de aztán egyszer úgy döntöttem hogy most már elég!
Nyár jött és én elhatároztam hogy mindenképp szerzek egy valódi barátot.
Sok ilyen fórumot böngésztem, ami az önbizalomhiánnyal foglalkozott és végül összejött. Megismertem egy hozzám hasonló önbizalomhiányos lányt. Kiderült hogy őt is bántották. A mai napig barátok vagyunk sőt! Az óta az önbizalmam új hajtásokban virágzik. Visszatért a nőiességem, igazán jó barátokra tettem szert, akik önmagamért szeretnek és nem tartják magukat többre nálam.
Jelenleg 14 éves vagyok.
Az a lényeg hogy kérdezz és hallgatsd meg a választ. Lesz előbb utóbb valaki aki visszakérdez. Nem szabad feladni!
Hidd el! Mindenki megérdemli hogy olyan barátja legyek aki valóban önmagáért szereti és nem nézi őt le!
Szerintem ne hagyd hogy így bánjanak veled.
Ha meg lemondanak rólad akkor legalább rájöttél hogy nem érdemelnek meg.
Sok sikert a továbbiakban. Remélem sikerül majd : )
Ha bármi kell nyugodtan írhatsz.
Érdekel hogy mennek majd a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!