Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Arrogáns a barátnőm? Vagy...

Arrogáns a barátnőm? Vagy túlreagálom.

Figyelt kérdés

Elore is elnezeseteket kerem az ekezetek hianyaert!

23 evesek vagyunk, mindketten dolgozunk, onallo eletet elunk. Van egy olyan tulajdonsaga, hogy barmit eszik, barhogy erez, barkivel talalkozik, mindent megoszt a kozossegi median. Ez alapbol baromi idegesito, de probaltam elfogadni olyannak, amilyen.

Nos, en kulfoldon elek es meghivtam magamhoz. Vettem repjegyet, minden egyes centet en fizettem amig itt volt, csak hogy lathassam. A repulouttol kezdve a vacsorakig, a tajkepeken keresztul a lakasomig mindent megosztott a neten, meg total ismeretlen emberekkel is rakott fel fotokat, kiveve velem.

Kicsit furan viselkedik evek ota, mindent elvar, hogy en fizessek ki.. elmegyunk kajalni ketten, meghivom, es azzal a szoveggel rakja ki a kepet hogy “kenyeztetem magam egy kis olasz vacsival”.

Nem tudom mennyire reagalom ezt tul, szeretnem olvasni a velemenyeteket, elvileg a kozossegi mediat nem kellene komolyan venni ennyire!? A valo eletben amugy rendes velem.

2018. jan. 16. 12:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyik barátnőm is hasonló volt. Érdekes módon koncerten odahívta a "menőbb" félismerőseit, közös fotóra, akik szerinte menőn voltak öltözve, én ott álltam mellette, de engem nem kért meg rá...volt ott más is még, leépítettem.

Te nagyon sokat eltűrtél, te jó Isten, mintha valami sugar mommy lennél, csak szex nélkül.

2018. jan. 16. 15:20
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Hasonlóan jártam két "nagyon jó barátommal". A nyáron eljöttek velem a szülőfalumba, ahol az anyám lagziját tartottuk. Eleve kib*szott flegmák és távolságtartóak voltak a családommal (én mindig közvetlen voltam az övéikkel), de a kaput az tette be, hogy amint hazaértünk a lagziról, egyből felhívták a főbérlőmet, és nekiálltak rinyálni, hogy mekkora sz@r volt az egész, és milyen idegesítően viselkedtem velük, és soha többé nem akarnak látni. Mindezt az után, hogy én és a családom a lehetőségeinkhez képest mindent megtettünk, hogy jól érezzék magukat és szeretettel fogadtuk őket.

Most nekiállhatnék litániát írni arról, hogy mit tettem meg még értük az eltelt évek alatt, de nem akarlak benneteket ezzel fárasztani. Sajnos minél több mindent adsz valakinek, az a valaki természetesnek fogja ezt venni, és egyre kevésbé fogja ezt megbecsülni.

2018. jan. 16. 15:57
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

"kivéve velem" árulkodó mondat.

Valszeg azért, hogy az otthoni hódolója ne tudjon rólad.

2018. jan. 16. 18:03
 14/14 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem irni, hogy mindketten lanyok vagyunk! Bocsika! Koszonom a valaszokat.
2018. febr. 6. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!