Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elvinnétek autókázni egy jó...

Elvinnétek autókázni egy jó ismerősötöket ha nagyon szeretné?

Figyelt kérdés

És neki nincs autója, nem tud vezetni, ti meg szoktatok vezetni és megkérne rá hogy menjek egy kicsit autókázni

Belemennétek ha van rá időtök?

2018. jan. 13. 19:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%
Én meg autókázni akarok. Autó is van, benzin se akadály, csak nincs kivel és nincs hova. Mert a környéken kőrözésnek sok értelmét nem látom. De egy-két szép helyre a megyében szívesen elnéznék ha van hozzá társaság.
2018. jan. 13. 23:22
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Rendszert nem csinálnék belőle, ahhoz drága az üzemanyag, de néha simán.
2018. jan. 14. 00:59
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem. A kocsi egy eszkoz, azert van hogy elvigyen A-bol B-be. Csak unalomuzesbol nem koptatom az alkatreszeket.
2018. jan. 14. 09:29
 14/16 anonim ***** válasza:
33%
Mielott a sok friss jogsis lenullaz, ismerem annyira az ismeroseimet is hogy tudjam egy sem fog ilyet kerni, igaz nem is vagyunk az a korosztaly akik csak ugy "autokaznak".
2018. jan. 14. 09:36
 15/16 anonim ***** válasza:
74%
Ma 9:36: Mert te aztán nagyon felnőtt vagy mi? :o)
2018. jan. 14. 13:00
 16/16 anonim ***** válasza:

Hmmm, ezek szerint akkor én a 40 egypár évemmel gyerek vagyok?

Csak hobbiautózás miatt tartok egy amerikai benzinzabálót is a hétköznapi autó mellett. Miért? Mert egyszerűen élvezetes vezetni, jó hallgatni s érezni a motort, meg úgy alapvetően közlekedni vele.

A pénz meg arra van, hogy elköltsük, és ha már költöm akkor inkább tankolom az autót mintsem gyógyszerre kéne költenem, vagy épp cigire/alkoholra.

2018. jan. 14. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!