Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elvinnétek autókázni egy jó...

Elvinnétek autókázni egy jó ismerősötöket ha nagyon szeretné?

Figyelt kérdés

És neki nincs autója, nem tud vezetni, ti meg szoktatok vezetni és megkérne rá hogy menjek egy kicsit autókázni

Belemennétek ha van rá időtök?

2018. jan. 13. 19:53
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Csak úgy kikapcsolódás, utazás céljából
2018. jan. 13. 19:53
 2/16 anonim ***** válasza:
34%
ha kifizeti...:D én mentem már el ismerősömmel csak úgy Németországba. felesbe megosztottuk a költségeket, szóval amúgy benne vagyok az ilyen dolgokban.
2018. jan. 13. 19:56
 3/16 anonim ***** válasza:
47%
El
2018. jan. 13. 19:59
 4/16 anonim ***** válasza:
81%
Ha barátról van szó és valami különös oka van pl "kiszellőztetni a fejét" mert valami baj van és közben dumálunk az oké..de csak "jó ismerős" miatt nem túráztatnám magam még pénzért se. Sok dolgom van, ha ennyire ráérnék inkább aludnék egy jót
2018. jan. 13. 20:02
 5/16 anonim ***** válasza:
63%
persze, miért ne?
2018. jan. 13. 20:06
 6/16 anonim ***** válasza:
62%

Attól függ, egy 1.6os F astra-val nem szerezne maradandó örömöket, ellenben megkérdezném hogy quadozni nincs-e kedve, közúton és terepen is, ott vannak izgalmak.

Sokban függ attól mire vágyik, sebesség adrenalin, vagy sima hétköznapi autózás.

2018. jan. 13. 20:13
 7/16 anonim ***** válasza:
57%
Ha időm van, meg pénz benzinre, persze.
2018. jan. 13. 20:17
 8/16 anonim ***** válasza:
60%
Persze. Szívesen.
2018. jan. 13. 20:48
 9/16 anonim ***** válasza:
58%

Attól függ, ki és milyen helyzetben kéri.

Öcsém például kértem, hogy menjünk egy kört, mikor lett kocsija, nekem meg nincs jogsim. Vagy barátnője kocsijával is csak úgy mentünk egy kört a környéken. De rokonunk is most vett autót, azt is megmutatta.

Viszont csak úgy nem hívnám fel egyik haveromat sem, hogy "Gyere már értem, autókázni akarok" mert idő, pénz.

2018. jan. 13. 21:05
 10/16 anonim ***** válasza:
90%
Nem értem a sok kis óvodást, miért pontoznak le akármilyen választ egy ilyen jellegű kérdésnél?!
2018. jan. 13. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!