Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nektek megvannak még a gyerekk...

Nektek megvannak még a gyerekkori barátok? Vagy egy idő után teljesen biztos hogy megszakadnak ezek a barátságok?

Figyelt kérdés
2018. jan. 13. 17:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Egyikkel sem tartjuk a kapcsolatot, távol kerültünk egymástól mindenféle értelemben.
2018. jan. 13. 17:46
 2/12 anonim ***** válasza:
Dehogyis :D
2018. jan. 13. 17:47
 3/12 anonim ***** válasza:
Kettő maradt meg, az egyik csak akkor keres, ha szüksége van valamire...A másikkal nagyon jó kapcsolatunk.
2018. jan. 13. 17:58
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem van még 3 is.30 év után. Nincs napi kapcsolatunk, de időnként max félévente) összejövünk és ott folytatjuk ahol abbahagytuk.
2018. jan. 13. 17:59
 5/12 anonim ***** válasza:
(4-es ) volt idő amikor nem találkoztunk, elsodródtunk egymástól. De visszataláltunk.
2018. jan. 13. 18:01
 6/12 anonim válasza:
100%
Én még nem vagyok felnőtt, 17 éves vagyok de már most tapasztalom hogy egyre inkább eltávolodom az általános iskolás barátaimtól és egyre inkább az új barátokkal kezd kialakulni egy szorosabb kötelék. Szerintem ez azért lehet mert gyerekkorban a barátság egészen másról szól mint a későbbiekben, de persze mindig vannak kivételek.
2018. jan. 13. 18:04
 7/12 anonim ***** válasza:

Nincsenek.

Már általános iskolában is változott a baráti köröm.

Aztán középsuliba kerülve a régi ismerősök szinte oda se jöttek hozzám a buszon. Max néha hazafelé együtt jöttünk-mentünk mert egy utcában laktunk. 1 haverom volt, akivel egyetemig tartottam a kapcsolatot aztán az is elmúlt.

Szakközépben meg nem igazán találtam senkit. A "haverjaim" felém se bagóztak. de ahogy láttam ők is hasonlóan voltak, mint én, örültem hogy vége. Szakközépből is 1-2 emberrel tartottam a kapcsolatot. Érdekes módon egyetemen egész jól kijöttünk úgy, hogy előtte 4 évig 2 szót sem váltottunk. Igazából egyszer találkoztam 2 haverommal, az pont elég is volt.

Igazából mára már az egyetemi társaság is rég leépült. Mindenkinek család, gyerek. Egy haverom van, akivel az eleje óta együtt lógtunk és a mai napig összejárunk, programokat szervezünk. Meg Van egy másik közös haverunk, aki évfolyamtársunk volt, és később ismertem meg melóban.

De bárkivel beszélek, mindenki ilyen havi-éves szinten 1-1 alkalommal hall a másikról.

2018. jan. 13. 18:17
 8/12 anonim ***** válasza:
Akiket a barátaimnak mondtam, megvannak a mai napig. Bár tényleg távol kerültünk egymástól 1-2 havonta találkozunk.
2018. jan. 13. 18:33
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha a testvérem is számít (akit a legjobb barátomnak tartok), akkor 1 maradt. :D A többiek mind felnőttkoriak, a gyerekkoriak eltávolodtak.
2018. jan. 13. 18:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Nincs. Ennek így kellett lennie. A távolság közbeszólt.
2018. jan. 13. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!