Nektek megvannak még a gyerekkori barátok? Vagy egy idő után teljesen biztos hogy megszakadnak ezek a barátságok?
Nincsenek.
Már általános iskolában is változott a baráti köröm.
Aztán középsuliba kerülve a régi ismerősök szinte oda se jöttek hozzám a buszon. Max néha hazafelé együtt jöttünk-mentünk mert egy utcában laktunk. 1 haverom volt, akivel egyetemig tartottam a kapcsolatot aztán az is elmúlt.
Szakközépben meg nem igazán találtam senkit. A "haverjaim" felém se bagóztak. de ahogy láttam ők is hasonlóan voltak, mint én, örültem hogy vége. Szakközépből is 1-2 emberrel tartottam a kapcsolatot. Érdekes módon egyetemen egész jól kijöttünk úgy, hogy előtte 4 évig 2 szót sem váltottunk. Igazából egyszer találkoztam 2 haverommal, az pont elég is volt.
Igazából mára már az egyetemi társaság is rég leépült. Mindenkinek család, gyerek. Egy haverom van, akivel az eleje óta együtt lógtunk és a mai napig összejárunk, programokat szervezünk. Meg Van egy másik közös haverunk, aki évfolyamtársunk volt, és később ismertem meg melóban.
De bárkivel beszélek, mindenki ilyen havi-éves szinten 1-1 alkalommal hall a másikról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!