Léteznek még igaz barátságok?
Igen, az emberek többségével szokott ilyen lenni.
Léteznek igazi barátságok, nekem van sok igazi, valódi barátom.
Létezik, de nagyon ritka.
Mindkét félnek nagyon sok energiát kell belefektetnie a dologba, mert ha egyoldalú az már nem barátság.
Én azt vettem észre, hogy az emberek simán eldobják az akár 5-6 éves ,,barátságokat" is.
Szóval számomra nem létezik. :D Én is otthagyom ezeket az embereket, mert egyoldalúan én nem fogok senki után sem futni.
Én jó barátokat szereztem Interpals-on.
Az egyik barátommal 2014-ben ismerkedtünk meg. Egy japán lány. 1 évig csak Interpals-on beszélgettünk, utána átálltunk Skype-ra. Apám a kezdetektől fogva Telekomos (előtte T-mobile, előtte Westel, stb.), és mivel még az ő neve alatt lett véve nekem az előfizetés, így rá tudta íratni az én előfizetésemre az akciót amit kapott. Fél évig korlátlan (és tényleg korlátlan volt belassítás nélkül) internet. Ezzel a barátommal mobilra letöltöttük a Skype-ot, és egyszer Budapesten, egyszer az ő városában "találkozgattunk", videochat funkcióval.
Van egy másik barátom. Egy kínai lány. Vele 2007-ben kezdtünk el beszélgetni. 2013-ban úgy döntött, hogy 6 év után mostmár a kamerázások nem elegek, látni akar élőben, de ő nem tud ide jönni, úgyhogy menjek én oda. Megmondtam, hogy nincs rá lehetőségem. Olyan szinten látni akart, hogy kifizetett nekem mindent, csak menjek ki! Úgyhogy 1 hetet Kínában töltöttem BeiHai-ban. :)
Nekem nagyon is jó barátságaim születtek azon az oldalon, és amennyire csak lehet személyessé is tesszük.
19/F
Az igaz barátok nem a neten vannak... én már 3. éve ismerem a legjobb barátomat és i
gaz volt pár döccenő de egymást minden ökörségre rávesszük(pl ugysem mersz lemenni bringával lépcsőn - dehogynem) egymást, tűzbe mennénk egymásért. Ha valaki egyszer megtalálja a legjobb barátját az örökké tart!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!