Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek? A barátom féltéken...

Mit tegyek? A barátom féltékeny. Betegesen.

Figyelt kérdés
Sziasztok! A barátommal lassan két éve együtt vagyunk. Nagyon szeretem őt és soha nem lennék képes félrelépni,ismerem ős tehát ő se. Az utóbbi időben nagyon megtetszett az Ázsiai kultúra,főleg a dél-koreai zene(kpop). Engem nem érdekel ha most lemondtok mindennek,hogy mit hallgatok.Hidegen hagy,nekem ez tetszik és senkiért sem fogok megváltozni. Na arról van szó,hogy a barátom betegesen féltékeny a kpop idolokra(kpop énekesekre).Hiába mondom neki,hogy attól még hogy aztmondom rájuk,hogy helyesek az nem azt jelenti,hogy csorgó nyállal nézem a képeiket.Én nem az a fan vagyok aki a stílust követi meg mindehol az ő képük van a szobám falán(3van de azt is én rajzoltam).'Megtiltotta' azt, h a képüket a kedveljem instagramon mert, hogy ha a a zenéjük tetszik akkor ne a képüket kedvelgessem. Na ezaz,hogy neki rohadtul nincs köze ahhoz,hogy kinek a képét kedvelem instagramon, azzal szokott provokálódni, hogy a BTS melegekből áll meg hogy hogy néznek ki meg hogy milyen rondák. Elegem van abból,hogy beleszól abba,hogy mit hallgassak. Nem érti meg,hogy engem nem érdekel,hogy hogy néznek ki,vagy hogy melegekből áll e banda,a zene tetszteta kultúra. Mindenbe belemászik, nem hagy teret.
2018. jan. 8. 14:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%
Szakíts vele minél hamarabb! Állítsa már le magát, hát mégis mit képzel? Azt, hogy ő bármit megtehet? Hagy te döntsd már el mit csinálj!
2018. jan. 8. 19:09
 12/14 anonim ***** válasza:
79%
Banyek ez gáz màrmint a pasid .Mondjuk ên màr nem nevezném annak ezek után csak exnek.:)Nem egy pasi ismerősödre vagy ràkattanva hanem eegy zenei stilusra ha ezt nem érti meg és ugy is viselkedik akkor vágd ki .Ha most engedsz neki bármit megtehet majd veled és te leszel az àldozat ő meg az uralkodó elnyomó.Égy párkapcsolat nem erről szól amit leírtàl vagy is egy egészséges .Gondolkodj el és dönts helyesen .
2018. jan. 9. 15:23
 13/14 anonim ***** válasza:
És ha ő lájkolgatná szép cicis, formás popsis színész lányok képeit, akkor fordított esetbe te mit szólnál? Meg ezeket tenné ki szobafalára:DD Egyébként ez a lájkolgatás olyan gyerekes.. :D Körülbelül 15 évesek lehettek.
2018. jan. 10. 09:12
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
"Megtiltotta azt, hogy a képüket kedveljem instagramon..." Mi van? Szerintem addig tisztázd vele ezt, amíg nem késő. Ki tudja, legközelebb mit fog megtiltani...
2018. jan. 11. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!