Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Betegesen feltekeny vagyok?

Betegesen feltekeny vagyok?

Figyelt kérdés

Alaptalanul vagyok az,

bekepzelem a dolgokat

valaki koszon neki az vagyok, a volt baratnoire is mai napig, pl ha vki odamegy hozza beszelgetni latom beszelget egy csajjal mar tiszta ideg es duh vagyok, ha megtudnak van no kollegaja joba vannak beszelgetnek tobbszor en nemtudom mit csinalnek tehat ilyenek

es düh kitoreseim vannak veszekedes kozben

pl dobalozok, verem az asztalt lokdosodom:(

mit tegyek?

2015. márc. 21. 19:51
 1/3 anonim ***** válasza:

A féltékenység önbizalomhiányból ered -> Építsd az önbizalmad.

A józan gondolkozás is fontos : a féltékenység nem old meg semmit.

2015. márc. 21. 20:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem kezdj új szállás után nézni mert hamarosan gólyásat fogsz játszani! Ja! És tuti megcsal nálad sokkal jobb nőkkel! Volt csajom volt ilyen idióta mint te és ha már alaptalanul vádolt minden félredugok történettel akkor én úgy voltam vele hogy legyen már valami valóságalapja! És még mielőtt repült jól megcsaltam többször is!
2015. márc. 21. 22:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Ahogy az első írta. Ismerd meg önmagad, találd meg, mik az értékeid. Egy kapcsolat akkor boldog, ha két szabad ember döntése, hogy egymással akarnak lenni, egyik sem mászik a másik nyakára, hogy te az én tulajdonom vagy. És gondolj bele, az emberek fele nő, most több milliárd emberben potenciális vetélytársat látsz? Ez a hozzáállás nagyon káros, Rád, a méltóságodra és a kapcsolatodra is.
2015. márc. 22. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!