Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Új barátokat találni 25 évesen?

Új barátokat találni 25 évesen?

Figyelt kérdés

Ez egy elég fura kérdés lesz. 25 évesek vagyunk a párommal, 6 éve vagyunk együtt. Mikor összejöttünk mindkettőnknek nagy baráti köre volt, közös barátokkal is, viszont az évek alatt ez a baráti kör elkopott, ott senki nem ez a hosszú kapcsolatban élő típus, vagy pont olyan párt találtak, aki nem engedi el őket sehova. Hiába mentünk a lehető legtöbb helyre együtt, nekik jobb volt, mikor még nem voltunk egy pár. Azóta is lettek barátaink, de olyan igazi csak nagyon kevés. Velük viszont pár dologban különbözünk, nem lehet velük bulizni például, mi viszont szeretjük néha kiengedni a gőzt, és iszogatni, hülyéskedni kicsit.

Mégis hol lehet ennyi idősen barátokat találni? Partyzni nem járunk, abból már kinőttünk.

2018. jan. 1. 19:34
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Milyen érdekes. Az én baráti körömből meg pont azok koptak ki, akik együtt voltak.

Mert az ugy alakult, hogy a programokra való invitálasra a válaszok. "Nincs kedvünk", "ma nem", "együtt programozunk", egy idő után meg már bekaphatják......

Persze evek után meg ugy van előadva, higy mi nem keresük őket.... hát nem is...

2018. jan. 1. 19:42
 2/6 anonim ***** válasza:
46%
Ha nem jártok "partyzni", akkor legfeljebb munkahelyen, vagy a szomszédok között lehet belebotlani szerencsés esetben, érdekes emberekbe. Amiből akár lehet barátság is. Esetleg neten, bár erről nincsenek tapasztalataim és nem is igazán bízom az ilyen ismeretségekben.
2018. jan. 1. 20:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Csak nekem ellentmondás hogy

"nem lehet velük bulizni például, mi viszont szeretjük néha kiengedni a gőzt" <=> "Partyzni nem járunk, abból már kinőttünk"?

Most akkor nektek mi a bulizás és mi a parti közötti különbség?

Egyébként meg szerintem a kor előrehaladtával egyre nehezebb mert mindenkinek csak egyre több kötelessége lesz pl. a gyerekek is bekorlátozzák a többséget.

2018. jan. 1. 21:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Munkahelyen, szomszédok között, a helyi kocsmában, edzőteremben, stb.

Mi pl. a harmincas éveink végén járunk. Nekem egy igazán jó barátnőm van, vele és a párjával gyakran összejárunk. A páromnak van néhány gyerekkori haverja, velük is összejárunk olykor, de jóval kevesebbet, mint régen, amikor még a társaság nagy része szingli volt. Mindenkinek megvan a párja, éli az életét. Ez így természetes.

Amikor megvettük a közös lakásunkat, átmentünk a szomszédokhoz bemutatkozni. Kiderült, hogy mindkét oldalunkon fiatalok laknak. Meghívtuk őket a lakásavatónkra és az egyik párossal elkezdtünk átjárogatni egymáshoz. A fiúk szerelgetni ezt azt, foci meccset nézni, vacsorázni, filmet nézni, társasozni. Vagy szimplán csak "elfogyott a tojás, de lusta vagyok lemenni a boltba, tudnál adni kettőt?". Nagyon jóban lettünk és tök jó, hogy ennyire közel vagyunk egymáshoz, számíthatunk rájuk. Sosem gondoltuk volna, hogy Budapest vonzáskörzetében ez lehetséges, ahol az emberek általában azt sem tudják ki van a fal túlsó oldalán. Szóval érdemes körbenézni a közvetlen környezetedben.

2018. jan. 1. 22:49
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

A harmadik kommentelőnek pedig: iszogatni, házibuliba járni szerezünk, diszkoba viszont már nem szivesen megyünk el, már nem vonz. Így értettem.

2018. jan. 2. 22:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Az első kommentelőnek pedig: Nyilván minden nézőpont kérdése. Mi soha nem voltunk ezek a " most nem megyünk, mert ketten akarunk lenni, vagy máshova megyünk, vagy nincs kedvünk, stb" tipus. Egymást sem fogjuk vissza, ha menni szeretne, had menjen. Mindenbe bennevoltunk, közös nyaralás, iszogatások, strand, progik, stb. De hát ki tudja mi volt a probléma annó...
2018. jan. 2. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!