Miért ilyen nehéz jó barátokat talalni? Min tudnék változtatni?
Utoljára általánosban volt olyan barátom, akivel mindent megosztottunk, kölcsönösen bíztunk egymásban és igényeltük egymás társaságát. Gimiben aztán elég felszínes barátságokba keveredtem, amiknek az érettségivel vége is lett. Most egyetemista vagyok, itt is leginkább ivós és tanulós körökben mozgok, amiknek suli után vége lesz.
Valamit elrontottam? Úgy látom, hogy sok lány akkor is adja a tökéletesen boldogot, amikor épp nem az, és szüksége lenne valakire, csak tagadja. Én is lehet, hogy ilyen benyomást keltek? Hogy lehet úgy ismerkedni, hogy az arany középúton maradva ne legyek túl "boldognaktűnő" tökéleteske, sem szánalmasan magányos?
Hogy lehet elmélyíteni egy ivós / tanulós barátságot és megnyitni a lezárt kapukat?
21/L vagyok, Budapest
Ui.: pesszimista "ez egy ilyen világ, így rohadunk meg" válaszokat nem kérek.:D
Ja bocsánat, szóval olyan barátságo(ka)t szeretnék alkotni, akikkel szívesen összeülünk iszogatni egyetem után is, meg amikor már nem "muszáj". Akik eljönnek korizni vagy falat mászni, eljönnek kirándulni, és akikkel meg tudunk beszélni őszintén mindent. Akik nem mondják le a találkozót valami kamu ürüggyel. Akik szívesen töltik velem és egymással az időt az idők végezetéig. :D
Vannak barátaim, de nem ilyen mély kapcsolatok. Előre láthatólag egyetem után vége lesz. A kérdés: hogy kell elmélyíteni a felszínes kapcsolatot / hogy kell olyan kapcsolatot kialakítani, ami nem csak kényszeredett próbálkozás az egyedüllét elkerülésére?
Hát olyan barátnőket keress, akik szeretnének túrázni, korizni, falat mászni stb.
Nem mindenki szereti ezeket csinálni gondolom. Amit meg nem szeretnek, még jó hogy nem akarják veled csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!