Miért ilyen nehéz interneten barátokat találni? 24/L
Sajnos nincs sok lehetőségem az életben barátokat találni, ezért interneten szoktam próbálkozni.
Sokan írnak ki hirdetést, hogy barátokat keresnek mert egyedül vannak. De amikor elkezdek valakivel chatelni, egy idő után vagy nem írnak vissza vagy pár szavas válaszokat adnak, így nem lesz folytatása a dolognak. Nem értem mit csinálok rosszul? Normálisan válaszolok mindenre, nem csak magamról tudok beszélni, érdeklődök, visszakérdezek stb..
Másnak is ilyen nehezen megy?
Nekem az a bajom, hogy sokszor kínosnak érzem az erőltetett barátkozást.
Itt el sem olvasom a priviket, egyszer levelezni kezdtem egy jópofa nővel, mai napig bánom, hogy elfelejtettem neki utána válaszolni.
Én is pont így vagyok vele, mint te. Mindig próbálok neten barátokat találni, de egyszerűen lehetetlen, mert egy idő után mindig elhal a beszélgetést. Vagy el sem kezdődik. :D
Ha van kedved, beszélgethetnénk :)
Írj, ha szeretnél :)
22/L
Nem tudom, én igyekszem mindenre olyan választ írni, amivel nem fejeződik be a beszélgetés, akkor is ha nem közös az érdeklődésünk. Akkor inkább a személyiségem olyan amivel nem fogom meg őket
Általános dolgokról szoktunk beszélgetni, ki mit csinál, hogy telik a napja stb..
A hétköznapok többnyire unalmasak, arról nem lehet hosszan beszélgetni.
De mit várnál el egy netes barátságtól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!