Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért ilyen nehéz interneten...

Miért ilyen nehéz interneten barátokat találni? 24/L

Figyelt kérdés

Sajnos nincs sok lehetőségem az életben barátokat találni, ezért interneten szoktam próbálkozni.

Sokan írnak ki hirdetést, hogy barátokat keresnek mert egyedül vannak. De amikor elkezdek valakivel chatelni, egy idő után vagy nem írnak vissza vagy pár szavas válaszokat adnak, így nem lesz folytatása a dolognak. Nem értem mit csinálok rosszul? Normálisan válaszolok mindenre, nem csak magamról tudok beszélni, érdeklődök, visszakérdezek stb..

Másnak is ilyen nehezen megy?

2017. dec. 23. 21:03
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

9: netes barátságból is lehet rendes barátság ha úgy alakuol..

10: olyan barátaim vannak, akiket inkább csak ismerősöknek/haveroknak neveznék

2017. dec. 23. 22:10
 12/19 anonim ***** válasza:
Én próbálkoztam netes barátkozással, és biztos bunkó vagyok, de azt vettem észre, hogy egy idő után már nem találtam érdekesnek a másik embert. Egyszerűen 5-10-20 netes csevely után már nagyon kiszámítható az egész mechanikája, és több energiát visz el egy ilyen kapcsolat fenntartása, mint amennyi élményt ad, ezért aztán le is szoktam róla.
2017. dec. 24. 01:38
 13/19 anonim ***** válasza:

Én meg azt nem értem, hogy lehet hirdetés alapján ismerkedni. Kész csoda, hogy ha valakinél egyáltalán működik ez a módszer.

Fiatalabb koromban sokat fórumoztam, és lett egy rakat barátom, meg két csajom a netről. Ez a legegyszerűbb módja, csak kell keresni egy téged érdeklő topikot, meg kell egy kis exhibicionizmus. Csatlakozni kell a beszélgetéshez, leírni a tapasztalataidat, kérdezni, és majd idővel alakul magától.

A facebook-ot kerülni kell, az ottani kommentrendszer közel sem annyira alkalmas a mélyebb, kifejtős beszélgetésekhez, mint pl. egy index.hu fórum.

2017. dec. 24. 01:43
 14/19 anonim válasza:

Én is hasonló helyzetben vok,sajnos nincs igaz barátom,ha gondolod irj!

22/l

2017. dec. 24. 06:56
 15/19 sanyinak ***** válasza:
No igen, csak azért nem fogja két ember megkedvelni egymást, mert mindketten éppen magányosak...
2017. dec. 24. 08:48
 16/19 anonim ***** válasza:

Az internetes barátkozás szerintem csak akkor működőképes, ha néhány üzeneten belül élő kapcsolattá lehet alakítani. A nagy távolságok miatt ez csak nagyon ritkán jön össze. A másik, hogy kevesen elég bátrak ehhez, vagy egyszerűen csak nem akarnak találkozni idegenekkel.

Interneten rövid időn belül elfogy a téma, vagy lapossá válik a beszélgetés, mert általános dolgokról beszélni unalmas egy idő után.

2017. dec. 24. 17:22
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem van innen egy ellenpéldám 3éve levelezünk. De sajnos rajta kívül mindenki más elhal...És nem korombeli mert fiatal lány. De találtam innen egy élő havert is. 40f
2017. dec. 25. 00:40
 18/19 anonim ***** válasza:

Ezzel ènis egyetèrtek,sokat próbálkoztam neten èn is,de nekem se nagyon akart összejönni:)

Nem is nagyon ismerek erre szánt oldalakat,bár èn csalódtam már pozitívan ezáltal az oldal által.

De szívesen beszèlgetek èn is. :)

24/L

Mondjuk egyetèrtek abba is,hogyha kialakul egyfajta szimpátia meg ilyenek,akkor mindenkèpp èrdemes akár fentebb lèpni..találkozni a másikkal stb.

2017. dec. 25. 07:40
 19/19 anonim válasza:
Szia! Nyugodtan írhatsz nekem is!
2017. dec. 30. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!