Miert nem tudok lannyokkal beszelgeni?
Figyelt kérdés
19/L vagyok es egyszeruen lanyokkal nem birok beszelgetni, fiukkal mas a helyzet barkivel elbeszelgetek barmirol meg ha kozos tema sincs igy fiu baratom is tobb van. Viszont olyan rossz ma is talalkozok egy regebbi nagyon jo baratnommel, regen elbeszelgettunk volt kozos temank nem is egy, de mar semmi kozos temank nincs. Mit lehetne igy beszelgetni vele...Mit kene tennem ezugyben?2017. dec. 28. 11:50
1/1 anonim válasza:
szerintem ennél az esetnél az alkohol megoldhatja a problémát, nem olyan sok csak épp hogy jó kedved legyen, talán ezt tudnám javasolni (szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!