Normalis, hogy baratnom sokkal sovanyabb nalam, de megis mondogatja folyton, hogy egyek mar meg hiznom kene?
Figyelt kérdés
En 169 cm 50 kilo korul, o meg 175 cm-hez 50 kilo.2017. dec. 27. 20:00
1/3 anonim válasza:
Nekem is mondta már nálam vékonyabb, már-már sovány lány, hogy egyek többet, de olyan is, aki cirka két kilóval több nálam, ő is csak azért az, mert izmosabb, pláne a vádlija.
(Amúgy 170, 56.2 kilót mértem az előbb, de ha lemegy a karácsony valószínűleg egy kilóval kevesebb leszek, többen nem reménykedem. Mellesleg így is azt mondták, hogy alacsony a testtömeg indexem.)
2/3 anonim válasza:
Testképzavar. Magát nem látja reálisan a tükörben, csak téged. Mindketten soványak vagytok, rátokfér az evés.
3/3 anonim válasza:
En nagyon vekony vagyok, latom is, eszek is, de le szoktam "cseszni" a normal testalkatu baratnomet, amikor koplalni akar, mert o "kover". Attol, hogy sovany vagyok meg nem vagyok vak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!