Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért mondogatja mindig?

Miért mondogatja mindig?

Figyelt kérdés
Folyamatosan elmondja az egyik legjobb barátom, hogy nem szerelmes belém..nem értem miért mondogatja mert semmi olyan dolgot nem csinálok, hogy azt hihetné, hogy esetleg nekem ő bejön..de zavar hogy ezt mondja mert igy olyan mintha én többet éreznék.

2017. jún. 22. 21:21
 1/6 anonim ***** válasza:
75%

és egyébként bejön neked?

olyankor mondogatja, amikor más is ott van, vagy olyankor, amikor kettesben vagytok?

2017. jún. 22. 21:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem jön be, olyankor mondja amikor ketten vagyunk
2017. jún. 22. 21:31
 3/6 anonim válasza:
100%
Lehet higy bejössz neki csak ő ezt tagadni próbálja és mivel el.akarja titkolni érzékenyebb a témára és ezért könnyen félreért szituációkat
2017. jún. 22. 21:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Erre en is kivancsi vagyok, mert a legjobb fiu baratom is furan viselkedik. Van amikor sokat olelget meg puszil, maskor pedig csak sima baratkent viselkedik. 2 honapja pedig o tisztazta, hogy maradjunk baratok, mert "nem akar csalodast okozni vagy csalodni".

19/L

2017. jún. 22. 21:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
ennyi információból azt mondanám, klasszikus eset, és beléd van zúgva. de mondjuk az is lehet, hogy csak furcsa neki ez a fiú-lány barátság, kicsit zavarban van, és azért mondogatja.
2017. jún. 22. 22:01
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyik (a párommal közös) barátom mondogatta, hogy nem akar tőlem semmit. Aztán egyszer sikerült bátorra innia magát és rám mászott elég keményen. Az ölköm és a barátságunk bánta...

29N

2017. jún. 23. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!