Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek milyen barát az,...

Szerintetek milyen barát az, aki csak 1 vagy 2 hónapban egyszer ér rá velem találkozni, de másokkal meg van idelye?

Figyelt kérdés
Ő "elvileg a legjobb barárom"... Régen 2 hetente találkoztunk bármikor, meg sokat buliztunk együtt, meg lógtunk meg mindent. Mindent megtuttam vele beszélni. De az elmúlt 1 évben eltávolodtunk egymástól, és amikor kérdezem tőle mikor ér rá, általában mindig azt mondja, hogy bevan táblázva egész hónapban, mert annyian akarnak vele talizni, hogy nem győzi be egyeztetni a naptárába... Lassan már szinte sor számot kell hozzá húzni, hogy rá érjen... Szerintetek ez igazi barát?
2017. dec. 23. 20:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez érthető nekem 10eves barátságom ment tönkre néhány éve.Szetmaradtunk,nem beszéltünk.Mostmar ha összefutunk váltunk néhány szót.De ez már nem baratsag.
2017. dec. 23. 20:59
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek és a körülmények folyamatosan változnak, az életben egyetlen állandó dolog van, a változás. Mint írtam, én nem érzem, hogy a barátságaim, annak ellenére, hogy ritkán találkozunk, nem lennének erősek, igaziak. És akivel jobb barátság alakult ki kollégák közül, nem a gyakori találkozás miatt lettünk barátok. Ezt lehet érezni. Nem minden kollégával alakult ki barátság, van, akivel csak ismerősök vagyunk, és kész. Tudod, amikor valaki egyből levágja, hogy nem vagy jól, pedig próbálod erősnek mutatni magad (a többség előtt sikerül is), és nem röhög ki, mert szomorú vagy a meghalt háziállatod miatt, hanem eléd tol egy 100-as papírzsepit, és még lehetne példákat sorolni, de ezektől lesz valaki barát, nem attól, hogy gyakran tudtok találkozni.

De nálatok lehet más a helyzet, megváltozhatott ő is, te is, ez van. Ezt megbeszélheted vele, hogy te mit érzel, de a legjobb, ha továbblépsz. Ha igazi barátod, csak most olyanok a körülmények, amilyenek, ezt tudni fogod, az idő majd megmutatja.

2017. dec. 23. 21:03
 13/14 Clay Morrow ***** válasza:
Nálam is ez a helyzet állt fenn 1-2 éve. Mindenkire ráért ő, csak rám nem. Majd mikor már senki sem ért rá, esőben, viharban is feljött hozzám, hogy ne legyen egyedül. Többször is átbeszéltük, azt mondta változik, nem lett semmi- azóta csak haver, néha találkozunk és ennyi.
2017. dec. 23. 21:45
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, és boldog karácsonyt mindenkinek!
2017. dec. 24. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!