A legjobb barátom nem akar többet találkozni velem? Mit tegyek, hogy kibékítsem?
Mindketten 18 éves fiúk vagyunk. Én elég stresszes perióduson vagyok túl, és emiatt elég sokat panaszkodtam, és elég ideges voltam, így sokszor oktalanul vádoltam dolgokkal, és hibáztattam, amikor ő nem is érdemelte volna meg ezt a bánásmódot.
Sok félreértés és konfliktus volt az utóbbi időben, és azt mondta neki elege van ebből, és nem akar többet találkozni velem. Már ezerszer bocsánatot kértem, ígértem hogy megváltozom. De hajthatatlan. Azt mondta nem akar találkozni velem, mert ha megtenné, tudja hogy biztos meggondolná magát, és folytatni akarná a barátságot.
Kettősség van nagyon benne. Szerintetek mit kéne tennem, hogy kibéküljünk? Elég időt hagytam neki, már mindjárt 1 hónapja nem találkoztunk.
Kérlek szépen segítsetek! Köszönöm szépen mindenkinek! :)
Az idő relatív, és akkor válik elégségessé, amikor eredményt hoz, persze az is eredmény, ha nem történik semmi soha többet. A "soha többet" pedig nem szűkíthető be 1 vagy akárhány hónapba :)
Engedd el, és itt élnék egy klasszikussal: "ha vissza megy hozzád, örökre a tiéd; ha nem, soha nem is volt".
Az életben nem műxik a Ctrl+Z billentyűkombináció, kérdező. Ha valamit elba52ol, viselned kell a következményeit. Ritkán kapsz második esélyt. A barátság, a bizalom kényes jószág. Nehéz felépíteni, de egy pillanat alatt porig lehet rombolni.
Nyugodj bele, hogy te nem voltál annyira fontos a barátodnak, mint ő neked. Van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!