Miért nem akarok azokkal a volt barátaimmal találkozni, akikkel rég beszéltem? ( Lent )
Vannak olyan emberek akikkel egy időben elég jó volt a viszonyom ( rohogtunk, összefutottunk stb ) , de aztán a kapcsolat megszakadt ( pl iskolavaltas miatt ) és most hogy lehetőségem lenne velük ismét találkozni, valamiért feszültnek érzem magam, nem érzem magam úgy, hogy jó velük beszélgetni, mint régen. Ezekre az emberekre az a jellemző, hogy 2-3 évig jóban voltunk aztán ha 1 évig nem keressük egymást, onnantól kezdve már nem.erzem hogy bármiféle kötődés lenne. Veletek is van hasonló ?
Most pl osztalytalalkozo van, és igazán 2 emberrel voltam jóba. Az egyik magánugyi okok miatt nem tud jönni ( vele tartom a kapcsolatot ) viszont a másikkal már majdnem egy éve nem beszéltem ( pedig közel lakik hozzánk,) úgy, hogy az utolsó beszélgetések mind arról szólnak, hogy próbálok vele társalogni vagy egy találkát összeszedni de sosem ér rá és nem valami bőszavú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!