Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elhalt barátságot feléleszteni?

Elhalt barátságot feléleszteni?

Figyelt kérdés

Sajnos úgy érzem, hogy ahogy megyek előre az életben, egyre inkább egyedül vagyok.Egyetemre jarok, Most vizsgaidőszak van, február 10-ig nem vagyok iskolában, ami azt jelenti, hogy itthon vagyok egy kis faluban, szüleimmel, és rajtuk kívül nem beszélek senkivel, nem vagyok emberek között, ami nagyon zavar. Egyetemen azért a nyüzsgés meg a szobatarsak, csoporttarsak miatt elvagyok, de itthon megöl a magány. Arra gondoltam, hogy rairok pár volt baratomra hogy nem e lenne kedvük összefutni, beszélgetni. A kérdés kicsit csalóka, mert nem feltétlen a barátság felelesztese lenne a cél ( persze azt se bánnám ) hanem csak hogy beszelgessek valakivel. Szóval a kérdés : van e értelme olyas valakire ráírni, akivel 2-3 éve nem volt előre megbeszélt talalkozotok, csak 1-szer véletlen osszefutottatok, de akkor is csak te kérdeztél az ő életéről, ő a tiéderol semmit ?

Meg egy kérdés. Az egyikre már rairtam fb-n régebben, hogy itt az ünnepek között osszefuthatnánk. Az írásából látva őrült a kérdésnek, vele általában csak nyaraneknt szoktam összefutni, de gondoltam H szünetekben is találkozhatunk. Viszont most egy hete megint rairtam, hogy akkor mikor hova mennénk, és nem.ir vissza. Akkor gondolom őt is hanyagolhatom, nem ?

2017. dec. 23. 20:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Van-e esetleg lehetőséged bekapcsolódni olyan programokba a faludban vagy a közeli varosban amelyek érdekelnek? Ilyen módon lehet megtudnál ismerkedni olyan emberekkel akikkel hasonló az érdeklődési körötök és akikkel szívesen barátkoznál.
2017. dec. 23. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!