Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy lehet feldobni egy...

Hogy lehet feldobni egy barátságot?

Figyelt kérdés
Bevallom nem vagyok egy nyitott, barátkozós személy, kevés embernek nyílok meg igazán, általában egyszerre csak 1-2-nek és ez is hónapokig, évekig tart. Viszont minden kapcsolatban (akár párkapcsolat akár barátság) általában elérnek az emberek egy pontot ahol a kapcsolat ellaposodik, ahol "be kéne dobni valamit". Nekem itt szoktak lemorzsolódni az emberek, viszont most van egy olyan barátnőm akivel igazán egy hullámhosszon vagyunk, aki eddig a legjobban kiismert, és akit nem akarok elveszíteni mert nem hiszem hogy bárki is pótolni tudná, és nem egyszer jelezte már hogy ez kölcsönös. De már egy jó ideje barátok vagyunk, és kezd ellaposodni a kapcsolatunk, főleg mert új társaságba keveredett, új impulzusok, emiatt kicsit talán hanyagol is. De nem is ez lenne a legnagyobb baj, hanem hogy most már nem érzem azt a bizalmas viszonyt, és nem tudom mivel tudnám visszahozni, mit tegyek hogy minden olyan legyen mint régen?

2017. dec. 19. 17:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem értem ezt az ellaposodás dolgot, még sosem volt velem ilyen. Ha arról van szó, hogy unjátok a sima egymáshoz átjárás-beszélgetést, akkor tervezzetek közös programot, akár kisebb utazást, legyen sok közös élmény, emlék. Együtt játszani próbáltatok? Elolvasni egymás kedvenc könyvét? Közös tanfolyam, vagy edzés?
2017. dec. 19. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!