Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri feldobni a barátságot, hogy több legyen?
Van egy fiú barátom. Már több mint két éve vagyunk jóban. Az elején részemről picit több volt, mint barátság de le tudtam ezt nyomni, mert egy barátra akkor nagyobb szükségem volt. Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy még több időt töltünk együtt, egyre jobban érzem magam vele, minden nap találkozunk, olyan, mintha kicsit együtt élnénk. És hát ezek miatt egyre jobban megszeretem és sokszor eszembe jut, hogy milyen jó lenne, ha több lenne mint barát. Szokták mondani, hogy amint összejövünk valakivel elvesztünk egy barátot, és félek, hogy ez igaz és nagy hatással lenne a kapcsolatunkra, nem a jó értelemben. Meg ha esetleg később szakítanánk, akkor utána megint más lenne.
Most csak én félek ennyire és reagálom túl, vagy van ebben valami? Melyik éri meg jobban, mármint ti mit tennétek, mit javasoltok?
Én 20/L Ő 25/F
Én is ettől félek.
Úgy döntöttem, hogy nem erőltetem, viszont ha valami mégis megtörténik, akkor nem nagyon fogok ellenkezni. Hagyom, hogy a sors döntsön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!