Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan barátkozzak?

Hogyan barátkozzak?

Figyelt kérdés
Idén kezdtem a középiskolát és már lassan 4 hónapja járunk ide és még mindig nincs egy barátom se!!!!!! Alapjában véve nagyon barátkozós tipus vagyok, képtelen vagyok egyedül lenni. Az általános iskolában mindig én voltam a középpontban szinte, mindenki szeretett és elfogadott olyannak amilyen vagyok. De most (hogy a szüleimet idézzem) fordult a kocka és nem bírom elviselni, hogy mindenki szarik a pofámba (bocsánat a trágár kifejezésért). Mindig odamegyek szünetekben az osztálytársaimhoz beszélgetni stb de rám se hederítenek. Mindig figyelmen hagyják az én szavamat, mintha ott se lennék!! Extrovertált személyiségű vagyok és nem igazán tűröm, ha valaki ennyire pofátlan velem. Az egész osztály ilyen velem, egy ember se áll szóba velem (ez erős túlzás azért, csak érzékeltetni akarom a helyzet fontosságát). Az osztálytársaimmal csak külön-külön tudok beszélgetni (kettesben), ha csak eggyel is több ember van ott, akkor már megint le vagyok szarva. Úgy érzem mindenki ilyen "ha nincs ló, jó a szamár is" embernek tart és szörnyen érzem magam a suliban minden nap. De nem adom fel, mindig próbálkozom, hátha végre akad egy normális barát. Vagy velem van a baj? Idegesítő lennék? (Nem vagyok annyira erőszakos, mint ahogy azt leírtam)

2017. dec. 18. 21:30
 1/5 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok, de ne aggódj! Csak kitartóan kell próbálkozni és meghozza a gyümölcsét! :)
2017. dec. 18. 21:57
 2/5 anonim válasza:
Velem is ugyan ez a helyzet, általános iskolában mindig én voltam a középpontban, a diákok és a tanárok is kedveltek, de ez a középiskola valahogy nagyon más, minden szünetben egyedül sírok a mosdóban. De kitartás, a sok sírok végül barátokat hoz, tudom én!
2017. dec. 18. 21:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem joban vagy mindenkivel csak azert erzed hogy nincsenek barataid mert nem rad korlatozzak az osszes figyelmuket. En ugy gondolom hogy attol hogy nincs 100%os figyelem feled attol ugyan ugy kedvelnek es szamithatsz rajuk. De az is egy opcio hogy igazabol te akarsz tul sok emberre figyelni egyszerre ezert erzekeled ugy mintha ok nem figyelnenek rad pedig igazabol te nem figyelsz oda a figyelemre🤔🤔
2017. dec. 18. 23:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Én sem jöttem ki az osztálytársakkal ezért kezdtem el a csajokat fűzögetni mindig... most 30 évesen azt mondom, a leghasznosabb képességet sajátítottam el ami a világon létezik.
2017. dec. 19. 07:43
 5/5 A kérdező kommentje:
(Amúgy lány vagyok) és jó tudni, hogy mások is vannak hasonló helyzetben:(
2017. dec. 19. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!