Ha egy gazdag barátotok posztol, mit gondoltok?
Nem zavarna.. A Facebook az egy álszent oldal... Meg az olyanok is a legszebb képüket teszik ki akik nagyon rondák..
Az a Nő akit otthon ver a férj. Ölelős képet tesz ki... Mindenki a legjobb oldalát mutatja ott..
Azt írod gazdag de meg van a baja bőven.
Vagyis attól még hogy jó helyeken jár, jó ruhákban, jó kocsival az még nem jelenti azt sem hogy mondjuk boldogabb nálam... Pedig én meg lehet hogy lyukas cipőbe járok..
Az osztálytársam meg ki tette az új verdáját..
Nagyon szép meg minden de engem nem érdekel..
Ráadásul kiderült hogy anyja vette neki..
Könnyű úgy "gazdagnak " lenni hogy a szülők biztosítanak mindent...
Nem gondolom hogy irigykedni kellene...
Van egy ismerősöm aki sok mindent megtehet, mert a szülei jól keresnek, jó ruhákban van, jó helyeken lehet... Csak éppen kerekesszékes....
Nem minden a pénz...
Én tudom mi a valódi értek éppen ezért nem irigykedem..
Nyugodtan tegyen ki képeket, nem tartom azt dicsekedesnek ha feltölt ilyen képeket.. Amíg nem ír oda hozzá olyan szöveget hogy mondjuk: " mert én megtehetem, vagy mittudom én..
Szerintem ez nem csak arról kéne szóljon, hogy gazdag vagy-e, vagy sem.
Pl. drága dolgok esetén nem mindegy, hogy egy enyhén ízléstelen márkás ruhában pózol valaki, amiben semmi érdekes nincs, csak annyi, hogy márkás. Pl. vannak azok a tipikus ruhák egy hatalmas márka jelöléssel. Sosem vennék fel olyant, illetve nem tartanám hűdemenőnek. Szerintem az ilyen sokat elárul a személy ízléséről. Lehet olyan ruhám is, ami drága, de emellett érdekes is, van valami esztétikus benne, ami figyelemfelkeltő, és másoknak tetszet. Pusztán attól, hogy drága, még nem lesz szép ruha. Ha valaki úgy gondolkodna, hogy "ezt elkell dicsekednem, MERT drága volt", miközben semmi ízléses vagy szép nincsen az adott holmiban, eléggé rosszat gondolnék.
Vagy nem mindegy, hogy valaki azzal dicsekszik, hogy járt egy unalmas 5 csillagos luxus hotelbe, amiben semmi érdekes nincsen azonkívül, hogy drága, meg arannyal van kitapétázva. Ha ehelyett távoli, eseménydús helyszínekre járt, azt érdekesebbnek tartom, pedig ez is drága lehet.
Tehát önmagában senki sem lesz kevésbé szimpatikus, attól, hogy gazdag, viszont ha arról van szó, hogy ez az egyetlen pozitív tulajdonsága...............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!