Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan lehetnek fiúbarátaim? 15/L

Hogyan lehetnek fiúbarátaim? 15/L

Figyelt kérdés
Mindig is fiúbarátok akartam.Általánosba nagyon sok volt,imádtam őket,de ez lezárult.Most középiskolába egy sincs,év elején jóba voltam párral,de aztán már nem.Nem tudom mi miatt van.
2017. dec. 13. 22:31
 1/5 anonim ***** válasza:
37%

Vagy legyél nagyon csúnya, vagy pl. sokkal magasabb. Vagy legyen a fiú meleg.

Haver lehetsz fiúkkal, de barát nem. Illetve egy ideig lehettek barátok, amíg vagy te vagy ő több akar lenni, mint barát.

2017. dec. 13. 22:55
 2/5 anonim ***** válasza:
mert közép iskolában a fiúk már nem barátkozni akarnak.
2017. dec. 14. 00:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Előbb vagy utóbb tuti vagy többet fognak akarni vagy simán meg akarnak majd dugni.
2017. dec. 14. 00:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Kommunikáció az alapja mindennek... amúgy nekem van csaj barátom középsuli óta, a legjobb barátok közé tartozik, szeretünk sétálni bringázni és beszélgetni napestig (feleségem megőrül a féltékenységtől ilyenkor)...

Ő a legjobb barátom barátnője volt, de 10 év együttlét után szakítottak...

34/f

2017. dec. 14. 06:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Emailen leszek neked, de 40 vagyok és csak egy 18éves lány van akivel tényleg innen 3 éve levelezem, de ő facen is bejelölt. Mindenki más kikopik itt pár hét alatt...
2017. dec. 14. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!