Miért ilyen rosszak az emberek?
Megint egy iskolában-osztályban szenvedő különc kölök a milkósok klánjából...
Kérd aput, hogy költöztessen egy lakatlan szigetre...
Mindenki maga kovácsolja ismeretségét-környezetét valamelyest;)
#11 te egy tipikus ilyen ember vagy
Ott van leírva, konkrétan az a 2. mondat, ami kijelenti, hogy ennek pont az ellentéte a helyzet. Gondolom neked ilyen szomorú gyerekkorod volt.
Rohadtul nem erről van szó, ez egy hónapokon át tartó hosszú folyamat.
Azt nem tudom megmondani, hogy az emberek miért rosszindulatúak, csak azt, hogy én miért vagyok az.
Mert jól esik. Jobban érzem magam tőle. Feldob. A 95% meg erős túlzás.
# 14 "Rohadtul nem erről van szó"
Honnan a "rohadt" életből kéne bárki is értse, hogy miről van szó, ha nem írtál le semmit, csak idevágták egy értelmetlen, légbőlkapott számítgatást. Ez semmitmondó.
Amúgy nem alaptalanul következtettem, azért gondoltam erre, mert az "emberek 95%-ára" igaz lehet, hogy kis semmiségeket, apró bántalmakat okoznak másoknak, amit a legtöbbjük észresem vesz, csak a túlérzékeny emberkék akadnak fenn ezen. De az emberek nagy részére nem jellemző, hogy súlyosabb gonoszságokat műveljenek.
Nem vagyok az csak nem ismered fel, hogy gyagya vagy lényegében s a fűszáltól nem látod a mezőt, de erdőt sem;)
Kis sz@ros vagy még életed elején a 16 éveddel, aki még alig látott-tapasztalt, ezt sem fogtad még fel...aztán itt sírsz, hogy jaj, ilyenek az emberek...interneten:DDD
Mozdulj ki a windows-od mögül..érted már az "iránymutatásom" vajon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!