Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Vajon velem van a baj?

Vajon velem van a baj?

Figyelt kérdés

Fiatal, egyetemista lány vagyok pár Baratnovel, akik nem akarnak velem találkozni es programokat csinálni. Akárhányszor elhivom oket valahova, tegyük fel bulizni, mert nappal senki nem ér ra, rögtön jonnek hogy ‘másnap korán dolgozom’ ‘oram van reggel’ stbstb. En eléggé ugy erzem magam, hogy az idő halad, idosodom, telnek a napok de nincs bennük semmi. Nem szeretnek később raebredni, hogy hoppá eltelt az eletem es nem is szórakoztam. Ezt nekik is megpróbálnam elmondani, de oket nem érdeklik, élik a vilagukat munka-otthon vagy epp suli-otthon es ennyiből áll az egesz napjuk minden nap. Nem ertem miert nem akarnak kiszakadni ebből. Es azt sem ertem engem miert ilyen ‘elvagyok a saját vilagomban’ tipusu emberekkel hoz ossze az élet. Bulisabb lanyokkal sose találkozom vagy nem alakul ki barátság.

Szoval szerintetek az en felfogásommal van a baj, miszerint fiatalon azert néha kene szórakozni is vagy nekik van igazuk?

Azt hozzátenném a végére, hogy szeretem a baratnoim, megértem hogy ilyenek, de azert nonszensz számomra hogy félévente egy buli vagy egy iszogatos találkozás nem fer bele. Es mielott valakivel felmerülne, nem engem raznak le, masokkal se csinálnak semmit maximum olyan ritkán mint velem. Szeretnek mar hozzam hasonló típusú lanyokkal is ismerkedni, de mindenkinek megvan mar a saját barati köre ahova valahogy sose tudom bejutni. Valami tipp?

2017. nov. 27. 20:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, én ezzel a mentalitással lettem 18 éves koromra alkesz. :D

De amúgy ja, fiatalon éld ki magad, és ehhez találj megfelelő partnereket, ne erőltes magad a másikra.

2017. nov. 27. 20:24
 2/11 anonim válasza:

Ha nem akarnak szorakozni menni veled, hagyd oket ezzel.

Esetleg kiprobalhatnad, hogy egyedul mire mesz.

Menj el egyedul es vagy jol fogod erezni magad, vagy nem.

Attol biztosan jobb, mintha nem csinalnal semmit.

2017. nov. 27. 20:34
 3/11 A kérdező kommentje:

Nem hiszem amugy hogy baj van a mentalitasommal, szerintem tok normális hogy az ember fiatal korában néhányszor eljár szórakozni is :D Csak nem ertem nekik ez miert derogal ennyire.

Egyébként próbálkoztam hasonló barátokat szerezni, de nem talalok, pedig konkretan az egyetemen a fel szakkal jóban vagyok, megse járnak sehova. Ugy latszik a másik felével is kellett volna ismerkednem... :D De valahogy nem tudok, es nem is tudom hasonló mentalitásu embereket találni, nincs valami ötleted honnan szerezzek uj barátokat?

Hobbi eléggé kilőve, mert leginkabb olvasok szabadidomben, akik pedig szinten ezt csinaljak nemigen járnak el. Járok edzeni, de ott is kb az van hogy bejon mindenki, néma csendben atoltozes, edzés aztán mindenki rohan haza. Mar nagyon idegesit ez a helyzet, hogy tényleg mar évek óta legalább egy olyan lányt nem talalok aki szívesen járkál el ide oda.

Amugy nem erőltetem ra magam az emberekre, tényleg csak ilyen félévente egyszer hívom oket, tehát nem akaszkodom rájuk, de azert ez igy megis kellemetlen...

2017. nov. 27. 20:34
 4/11 A kérdező kommentje:
Második: néha eljönnek, Sot volt mar mikor ok hívtak. De mikor en, na akkor soha sehova. Voltam mar többször is egyedül bulizni, de lányként nem a legjobb es nem is a legbiztonságosabb. Plusz elég unalmas is, ezt sajnos többször tapasztaltam. Volt mikor talaltam társaságot de egy idő utan elhagytak, mert kb azt is elfelejtettek hogy létezem hisz lényegében nem ismertük egymást.
2017. nov. 27. 20:37
 5/11 anonim válasza:
Szerintem tul sokat gondolkozol. Ezek mind normalis dolgok amiket leirtal. Csak sodrodj es majd lesz valami.
2017. nov. 27. 20:45
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem is azt mondtam, hogy a mentalitásoddal van baj. :)

Hát... ebben szerintem nem nagyon lehet tanácsot adni, ehhez mázli kell. :D Azt megpróbálhatod, hogy ha van valami koncert, amire mennél, akkor beírod a facebook eseményhez, hogy társulnál valakikhez. :D Jobb ötletem nincs. Mondanám, hogy szívesen megyek veled bulizni, de abban biztos vagyok, hogy nem én vagyok a te embered. :D

2017. nov. 27. 20:46
 7/11 A kérdező kommentje:

Ötös: sodrodom, mást se csinalok, teszem a dolgom, elem az eletem, de azert egy idő utan nagyon unalmas mikor semmi nem történik :D az viszont valóban igaz hogy sokat gondolkozom, kb minden napon ebből áll, de nagyon jobb dolgom nincs. Vagyis hat nyilván sulizok, hobbizok, csaladomhoz, de azert szerintem ennyi idős korban nem csak ezeket lehetne csinálni.

Hatos: koszi azert a választ, remelem hamarosan szerencsém lesz es talalok végre egy hasonló embert mint en, mar elég régóta küzdök ezzel.

2017. nov. 27. 21:06
 8/11 anonim ***** válasza:

Ugyan ez a mentalitás, ugyan ez a probléma :(

Egyébként férfi ismerősökkel próbálkozz. Általában nyitottabbak az ilyen dolgokra/lazulásokra/meghívásokra :)

2017. nov. 27. 21:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok benne, hogy fogsz találni. :) Amúgy az előző jót mondott, csak itt felmerül a férfi-nő közötti barátság kérdése. Valaki mindig többet akar. :D
2017. nov. 27. 21:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanez a problémám...a barátnőid tesznek arra amit te nekik elmondasz, ők elvannak a saját kis világukba. Keresgélj olyan lányokat, akik bulisak. Fiúkat én annyira a helyedben nem invitálnék, mert ők persze jobban kaphatóbbak ilyenekre, viszont ezért ők is várnak valamit cserébe, bár ha nincs barátod, és az ilyen merészebb dolgokra is kapható vagyok, akkor ez jó megoldás.
2017. dec. 18. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!