Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mennyi ideig engednéd meg egy...

Mennyi ideig engednéd meg egy barátodnak, hogy nálad lakjon, ha nincs hová mennie, de folyamatosan állást keres, hogy ki tudjob bérelni egy saját albérletet?

Figyelt kérdés
Mi lenne a maximális időhossz? Hetek? Hónapok?
2017. nov. 24. 23:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ meddig engedhetném meg magamnak
2017. nov. 25. 00:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha normális és nincs sok károm belőle anyagilag akkor bármeddig.
2017. nov. 25. 00:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Volt legjobb barátnőm lakhatott nálam 2 hónapig, de nagyon megbántam és ezután még vészhelyzet esetén is csak maximum napokra jöhet bárki.
2017. nov. 25. 01:38
 4/5 anonim ***** válasza:
62%

Attól függ mit takar a nálam lakni.

Ha fizeti a bérleti díjat és a rezsi rá eső részét mint bármelyik más albérlő, és jól kijövünk akkor lakhat ott hosszabb távon is akár. Persze nem feltétlenül kérnék annyit mint egy vadidegentől.

Ingyen viszont maximum 1 hónapig. Átlag ember annyi idő alatt simán talál munkát. Maximum adnék neki kölcsön pénzt kaucióra. De azt is csak szigorúan papírozva.

Na meg az sem mindegy milyen lakásom van. Nem mindegy hogy van +1 szoba ahol elfér, vagy van egy kis garzonom vagy 1 szobás lakásom és egy "kívülállót" kell kerülgetnem a nappaliban.

De igazából ha oda jutnék hogy saját lakásom van, akkor lehet nemet mondanék az együtt lakásra mert 28 év alatt még soha nem laktam egyedül, vagy szobát béreltem, vagy kollégiumban voltam 2-3 másik emberrel összezárva.

2017. nov. 25. 08:46
 5/5 anonim ***** válasza:
45%

Na meg igazából én voltam már egyetem alatt hasonló helyzetben.

Az alkoholista apám elől menekültem volna a házunkból, és mivel nyár volt így nem volt kollégiumom sem.

Akkor a "barátaim" simán nemet mondtak pedig utolsó lehetőségként fordultam hozzájuk és csak azokhoz akiket tényleg barátnak tartottam.

Nem esett jól, de megoldottam másképp.

2017. nov. 25. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!