Miért van az, hogy szép kapcsolatom van, nem kell dolgoznom, a párom jól keres, nem is szeretek dolgozni, mégis irigykedem a barátnőm munkahelyi előmenetelire?
Azért, mert te egész nap vakarod, semmi fejlődési lehetőséged nincs, csak bxod a napjaidat, míg ő értelmesen tölti azokat.
Én is itthon vagyok már lassan egy éve kiseb-nagyobb szünetekkel (alkalmi meló), de angolozok, meg németezek, plusz rengeteget olvasok munkakeresés mellett, és jövő hónapban elkezdem a kreszt - könyvem van, így az elméletet le tudom tenni :)
Ha nekem ilyen végzettsgéem lenne, legalább 30%-ban dolgoznék, mert addig is elfoglalom magam és megmarad a tudásom.
Ha a barátod elhagy, vagy meghal, NULLA tapasztalattal és NULLA tudással állsz ott és mehetsz takarítani.
Ugyanis a fogasszisztens pont az, ha nem praktizálsz, akkor 1-2 év és sehol nem fognak alkalmazni.
Meg egyébként is: mit gondoltál ki vesz majd fel, hogy előtte 5-6 évig csak otthon tespedtél?! Senki.
23-as vagyok. És nem örülök neki, hogy így alakult, de ez van.
Van még tartalékom, amiből a kaját fizetem, meg alapanyagokat.
Rezsit akkor sem kért a kedvesem, mikor rendes állásom volt mert háromszor annyit keresett.
Míg otthon vagyok, délelőtt megfőzök, ügyeket intézem, délután nyelvet tanulok 2x másfél órát (angol, német külön).
És amikor bejön munka, akkor napi 4-5 órában bébiszitterkedek, vagy állatokra vigyázok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!