Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért van az, hogy szép...

Miért van az, hogy szép kapcsolatom van, nem kell dolgoznom, a párom jól keres, nem is szeretek dolgozni, mégis irigykedem a barátnőm munkahelyi előmenetelire?

Figyelt kérdés
Sokat tanul, sokat dolgozik, én ezeket sosem szerettem, mégis irigykedem rá, mikor előléptetik stb... Miért van ez? N25
2017. nov. 22. 13:07
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Mert a sikerre mindenki irigy, a munkára meg senki sem.
2017. nov. 22. 15:43
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, mas az ilyen eltartott lustasagokra irigy mind te kerdezo...
2017. nov. 22. 19:00
 23/26 anonim ***** válasza:
92%

Azért, mert te egész nap vakarod, semmi fejlődési lehetőséged nincs, csak bxod a napjaidat, míg ő értelmesen tölti azokat.

Én is itthon vagyok már lassan egy éve kiseb-nagyobb szünetekkel (alkalmi meló), de angolozok, meg németezek, plusz rengeteget olvasok munkakeresés mellett, és jövő hónapban elkezdem a kreszt - könyvem van, így az elméletet le tudom tenni :)

2017. nov. 23. 09:44
 24/26 anonim ***** válasza:
69%

Ha nekem ilyen végzettsgéem lenne, legalább 30%-ban dolgoznék, mert addig is elfoglalom magam és megmarad a tudásom.

Ha a barátod elhagy, vagy meghal, NULLA tapasztalattal és NULLA tudással állsz ott és mehetsz takarítani.

Ugyanis a fogasszisztens pont az, ha nem praktizálsz, akkor 1-2 év és sehol nem fognak alkalmazni.

Meg egyébként is: mit gondoltál ki vesz majd fel, hogy előtte 5-6 évig csak otthon tespedtél?! Senki.

2017. nov. 23. 09:47
 25/26 anonim ***** válasza:

23-as vagyok. És nem örülök neki, hogy így alakult, de ez van.

Van még tartalékom, amiből a kaját fizetem, meg alapanyagokat.

Rezsit akkor sem kért a kedvesem, mikor rendes állásom volt mert háromszor annyit keresett.

Míg otthon vagyok, délelőtt megfőzök, ügyeket intézem, délután nyelvet tanulok 2x másfél órát (angol, német külön).

És amikor bejön munka, akkor napi 4-5 órában bébiszitterkedek, vagy állatokra vigyázok.

2017. nov. 23. 09:52
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem tudom,de semmilyen rosszindulató válaszra,"hogy ki fog felvenni 5-6 éves tespedés után" meg hasonlók, (rengeteg ismerősömnek van 4 év munkaviszonya 45 évesen meg ilyesmik, ez egy tök normális dolog Magyarországon, hogy vki évekig munkanélküli) . Szerintem mocskosul kellene ennek a helyzetnek örülni, amibe vagy, a bnőddel ne foglalkozz, hogy mennyire jó neki. Viszont nagy baj lehet, hogy nem olvasol, vagy nézel jó filmeket, satöbbi... Szerintem képezd inkább magad, nem leszel irigy.
2017. nov. 24. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!