Miért van az, hogy szép kapcsolatom van, nem kell dolgoznom, a párom jól keres, nem is szeretek dolgozni, mégis irigykedem a barátnőm munkahelyi előmenetelire?
Figyelt kérdés
Sokat tanul, sokat dolgozik, én ezeket sosem szerettem, mégis irigykedem rá, mikor előléptetik stb... Miért van ez? N252017. nov. 22. 13:07
11/26 anonim válasza:
Gondolj bele, hogy mihez kezdenél magaddal, ha a barátoddal történne valami? Nem tudnád egyedül eltartani magad, és még 60-70 éven keresztül nem túl jó kilátások ezek... Szerintem kezdj valamit az életeddel, hogy büszke lehess magadra.
12/26 anonim válasza:
Mert nem tudsz semmit sem felmutatni, amit te magad, a saját erődből, tudásoddal értél volna el.
És te is érzed, hogy ez nem a legjobb.
Persze kényelmes nem dolgozni. De más, ha valaki 10-20 évet ledolgozott és úgy marad otthon kicsit a saját hobbijával, vállalkozásával foglalkozni, mintha valaki sose csinált semmit sem.
És persze elég unalmas is lehet. Beszűkül a világod.
13/26 anonim válasza:
Majd ha a párod lekoppint rájössz a dolgokra. Én nem lennék büszke arra hogy eltartanak. Számomra az ilyen lányok jelentéktelenek.
14/26 anonim válasza:
Azért irigykedsz, mert pontosan tudod, hogy még kb. 5 évig tart ez a pünkösdi királyság, amíg fiatal vagy és jól nézel ki, utána pedig p...csán leszel rúgva, és ott állsz majd 30 évesen nulla munkatapasztalattal, kezdőként. Lehet, hogy szépnek látod a kapcsolatodat, de egy pasi sem becsül semmire egy kitartott nőt, csak egy szép tárgyat lát benne, amit ha megöregszik, lecserél. A palid nem fog 10 éves mercedessel járni mert ciki, és 30+ éves nővel sem, mert az ő köreikben a hamvas huszonéves cicababa az elvárás. Úgyhogy nem csodálom, hogy irigykesz, meg is van rá minden okod.
15/26 anonim válasza:
Valószínűleg azért, mert lelked mélyén mégis csak érzed, hogy tunyán telnek napjaid, nincs igazi örömet nyújtó alkotó tevékenység mögötted.
16/26 A kérdező kommentje:
Jézusom, félreért itt pár ember... Mercédesz... Autónk sincs, dee mindegy, csak amivel a barátom árut fuvaroz, ilyen kisbusz. Nem azért nem kell dolgoznom, mert eltartott cicababa vagyok, hanem a párom üzletvezető és ha dolgoznék alig találkoznánk, ezért megkért, hogy max vele menjek be a boltba meg ilyenek
2017. nov. 22. 13:52
17/26 anonim válasza:
A párod dolgozik, te nem szeretsz dolgozni, sem tanulni, pénzt nem keresel, jövedelmed/bevételed ezek szerint nincs = de, eltartott (ha nem is cicababa) vagy.
18/26 anonim válasza:
És ha elhagy, akkor mi lesz? Gondolom végzettséged sincs. Szerintem sürgősen állj neki valamit tanulni, hogy legalább tudj majd dolgozni. Bár nem tudom hova fognak felvenni 0 munkatapasztalattal. Vagy majd keresel egy másik pénzes pasit...
19/26 A kérdező kommentje:
Van végzettségem, fogászati asszisztens. Egyébként be vagyok jelentve a boltba, csak nem dolgozom
2017. nov. 22. 14:29
20/26 anonim válasza:
Azért az is megér egy kérdést, hogy itt miért olyan nagylelkűek az emberek, így tudnak aggódni egy vadidegen kérdező miatt, a jövője miatt, hogy vagy négyen is megkérdezték, mi lesz vele a párja nélkül? Mert gondolom a jóindulatú segítő szándék miatt pötyögtétek ezt be, nem rúgni akartatok egyet rajta, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!