Elmondhatatlanul idegörlő, mit csináljak?
Egy barátnőm (nem párkapcsolatbeli), állandóan a korommal csesztet. Pedig alig ér a nyakamig! Egyszer mondta egy másik barátnőm neki, hogy "jajj XY, ezt te még nem értheted!" Én erre elröhögöm magam és annyit mondok, hogy ja! Aztán erre a kis vöröske fölpaprikázza magát, és elkezd csesztetni. (mivel én vagyok a legfiatalabb az osztályból, de ez a magasságra nem igaz). Olyanokat mond, hogy "Mi??!! Már bocsánat, de te csak XY éves vagy! Én már sokkal idősebb vagyok nálad! (Khm.. 1 évvel? R×hadt sok...) Ti hozzám képest csak babák vagytok!!!"
Legszívesebben hozzávágtam volna valamit! Egyben a kis vöröske fejéhez azt, hogy onnan lentről te biztos tudod! Meg egyszerűen el van telve magától!! A legjobb barátnőmnek mondja magát, mikor sz×rt se érdeklem! Mindig egy másik barátnőmre van rácuppanva, mert ő "vicces"! Mert egy évig csak egy humortalan dolgot hajtogat!
Meg sérteget, és így mondja magát a "legjobb" barátnőmnek! Hihetetlen... Hogy mondjam el neki, hogy már nagyon nagyon idegörlő számomra amit csinál? Valamikor utaltam rá, de nem vette a lapot...
A legtöbb ember ilyen. Van egy idősebb kollégám, az okostelóját még soha sem láttam, mert nem meri elhozni. Amikor telozok mindig mondja majdnem ilyen az ővé is, csak kicsit nagyobb. 😁
Hozzáteszem több telefonom volt 5" és mindig megjegyezte, az ővé nagyobb. Nem szóltam semmit, csak amikor már nagyon gyanús volt, hogy mondja mindig.
Azt mondta Huawei, kérdeztem, milyen, valamilyen Y.
A napokban a szokásos ez enyém nagyobb, tettem egy kísérlet. A lényeg az, hogy természetesen az ő Y valamilyen előlapi kamerája 8!megapixel készít. Az én P8 csak 4MP.
Most ezen sértődjek meg? Csak röhögni lehet a szerencsétlenen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!