Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyünk? Hogy buktassuk le?

Mit tegyünk? Hogy buktassuk le?

Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályunkban akit mindenki kedvel csak azért mert szép. Mindenkinek megjátssza a jófej kedves kiscsajt aztán a háta mögött kibeszél mindenkit (tudom,mert már többször hallottam) és nagyon idegesít hogy senki nem veszi észre,de ha ezt így elmondjuk nem fognak nekünk hinni. Hogy buktassuk le?
2017. nov. 9. 18:46
 1/8 anonim ***** válasza:
36%
Ne legyél féltékeny, rossz tulajdonság.
2017. nov. 9. 18:47
 2/8 anonim ***** válasza:
42%
Én is a szép csajokat szeretem, nem az ilyen ármánykodókat.
2017. nov. 9. 19:09
 3/8 anonim ***** válasza:
63%

Nalunk is van egy ilyen gyerek...

Egy eve teljesen kitaszitotta az osztaly😂😂

Majd ugyis rajonnek

2017. nov. 9. 19:13
 4/8 anonim ***** válasza:
11%

azért mert te nem vagy szép ne bántsd őt

plusz senki nem hinne neked, mert ronda vagy és irigy

2017. nov. 9. 19:19
 5/8 anonim ***** válasza:
17%
Hány évesek vagytok, most komolyan? Óvodás szinten lehettek, ha ez titeket zavar. Ha te tudod, hogy mindenkit kibeszél, hagyd a fenébe, és ne foglalkozz vele.
2017. nov. 9. 19:21
 6/8 anonim ***** válasza:
56%

Uh, mennyi tahó irkál ide...

Ismerem az ilyen típust, hagyjátok, majd lebuktatja magát. Az ilyenek azért kártékonyak, mert tönkre is tehetnek egy nekik nem szimpatikus embert csak poénból és senki nem fog rájuk gyanakodni.

Attól is függ mondjuk, mennyire durva dolgokat beszél ki másokról. Ha csak szimpla "juj milyen ruhát vett fel" akkor hagyni kell. Ha viszont titkokat fecseg ki, szembesítsétek. Hangrögzítés, stb.

2017. nov. 9. 19:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Videofelvétel, kitakarni enyhén fejét s a youtubera, link meg a közösségi oldalakra...
2017. nov. 9. 20:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd, majd rájönnek maguktól.
2017. nov. 9. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!