Mit tegyünk szerelmi bánat esetén a barátnőnkkel?
Szia velem hasonló volt a helyzet, csak a fiú átalakitotta a "kapcsolatunkat" barátság szintre. Nagyon fájt, és egy időután nem birtam, hogy miért kezel csak barátnak ha előtte nem így volt, 1 évig tartott a dolog, elegem lett és megkérdeztem tőle h szeret e még? Elmondta, hogy nem teheti, de nem az én hibán, csaladi dolgok miatt rajött, hogy butaság ez az egész és, hogy jobb ha csak barátok leszünk. Elmondott mindent, megértettem és igaza volt, csak az bánt ha ő ezt tudta, miért hagyta ideáig fajulni a dolgokat miért nem állt meg barátságnál. Megkértem, hogy soha többé ne beszéljünk, azóta sem tudom mi van vele.
Kb fél év volt, hogy elfelejtsem a dolgot, és mások is érdekelni kezdjenek. Úgy volt, hogy mi a napfolyamán folyamatosan minden egyes nap írogattunk vagy skypoltunk. De egy idő után el fogja felejteni a barátnőd, ha nem is felejti el, már közömbösebb lesz neki, és csak megmarad jó emléknek a vele töltött idő. Ami nekem segített, a barátaimmal elmentünk ide oda, csináltunk programokat.
Szerintem, ha tényleg ezt csinálja a srác, probálja meg valahogy elérni a barátnőd, és kiszedni belőle, hogy miért. Ha tényleg nem működik a dolog, pedig szakítsanak, túl fogja magát tenni rajta, és erősebb lesz mint előtte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!