A legjobb barátnőmnek 2 hét mulva szülinapja és szeretnék ötleteket mit kaphatna!?
Először is fiú vagyok és a barátnőt ne úgy értsétek hanem úgy hogy barát - nő... Remélem értitek.
Igazán csak 1 éve vagyunk legjobb barátok de már 3 éve ismerjük egymást és hamarosan szülinapja lesz.
Minden képen valami olyanra gondoltam ami még maradnék úgy mint egy szelet csoki...
Először képekre gondoltam hogy kinyomtatom a média Markt ám de aztán rá jöttem hogy aztul szokványos és nem túl egyedi se...
Ezért úgy döntöttem hogy plüssit veszek de hátha van itt még valakinek jobb ötlete
Azt kell tudni róla hogy szereti az állatokat kivétel a macskákat.
Sokat pörög és nagyon vidám
Viszonylag alacsony
15 éves lesz
A válaszokat nagyon köszönöm
Nagyon cuki vagy, szerintem ha állatmintás fotóalbumba gyűjtöd a közös képeiteket, akkor szerintem nem lenne gond belőle. Plüssállatok terén nagy a választék, ha tudnál puhatolózni nála, hogy mi a kedvenc kisállata, akkor ötleted is lenne milyen irányba indulj el.
Felnőtt színező esetleg, ha szereti az alkotó tevékenységeket.
Köszönöm a választ❤
Képekbol sajnos nincs olyan sok hogy albumot tudnék csinálni szóval az felejtős
A kutyákat nagyon szereti ezért is jutott eszembe a plüssfigura
De azért ha valakinek van jobb ötlete annak örülnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!