Jogos, hogy rosszul esik? Hanyagolva vagyunk (? )
Egyik barátunk nem hajlandó eljönni velünk szinte soha sehová.
Egy iskolába jártunk pár éve, azóta van, aki már távolra költözött, de hárman Budapesten tanulunk.
Régen sem túl gyakran jött programokra,de talán gyakrabban mint most. Akkor úgy gondoltam nem szeret társaságba járni, most viszont hetene mindig eljár egy csoportba, elmondása szerint a témája miatt, nem az emberek miatt.
Én egy hónapban 1-2 szer hívom el valahová, de általában nemet mond rá, vagy lemondja. Ez főleg azért esik szarul, mert az említett "klubbal" eljár hetente akár többször is.
Amikor pedig megharagszom és szováteszem akkor én vagyok az, aki már megint megsértődött...
Van akivel már nem is tartja a kapcsolatot ebből a barátikörből, pedig egykor legjobb barátok voltak. Voltak köztük problémák, nem veszekedtek hanem szépen lassan megszakadt a kapcsolat.
Ha probálkozok az a baj, mert "túl nagy ügyet csinálok a dologból"...
Most akkor ehhez mit kellene szólnom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!