Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit szólnátok ha a legjobb...

Mit szólnátok ha a legjobb barátnőtök ilyet vallana be?

Figyelt kérdés
Teljesen őszintén bevallja hogy szarul van, furcsán érzi magát és nem akar már élni és többször gondolt rá hogy csak meg kéne ölni magát de még nem volt elég bátorsága. Mit tennétek?
2017. okt. 30. 12:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%

A sz@rul van állapota egy szervi-testi betegségből is adódhat és nem kell itt a dilidoki után kapkodni egyből...nevetséges:DDD

El kell menni vérvételre és esetleg elmondhatná, mely részén érzi furcsán magát és ott vizsgálódni.Nagyon sok alamuszi betegség kihat a személy lelki állapotára-közérzetére és viszi e buta irányba.

Étkezési szokásokról-mennyiségéről-távozásáról...stb beszéltetni kell.Külső tünetek is olykor megmutatják a belső bibit...

A fogfájós is lelövetné magát, ha nem létezne fogorvos...nem hüle csak már torkig a dologgal:DDD

2017. okt. 30. 13:26
 12/25 anonim ***** válasza:
62%

"Nagyon sok alamuszi betegség kihat a személy lelki állapotára-közérzetére és viszi e buta irányba. "

Ez sokkal inkább a fordított irányba működik, ha hallottál már esetleg a pszichoszomatikus betegségekről.:-) Ha fizikai tünetei lennének, már elment volna orvoshoz, ahogy a fogfájós is elmegy, és nem a barátnőjének panaszkodik, hogy ki akarja nyírni magát.

Fogfájástól egyébként nem lőném főbe magam, de az ilyen, magabiztossággal párosult mérhetetlen stupiditás láttán egy időre elmegy az életkedvem.

2017. okt. 30. 13:39
 13/25 anonim ***** válasza:
26%

# 12

Tudod a sarkos példa a gyengéknek van, de látom van, akinek ez sem érthető átvitt értelemben:DDD

Neked tényleg a dilidoki kell látod;)

Nem ismered eléggé az embereket...fáj valamije, elmúlik, elfelejti...lappang a dolog s teszi dolgát, aztán kábítgat és üt...

Egy egészségügyi kivizsgálás után leszögezhető, hogy ott a baj avagy a gondolatokban, hiszen a "furcsa érzés" nem dilis állapotból fakad.

2017. okt. 30. 14:26
 14/25 A kérdező kommentje:
bocs ha félreérthető voltam nem egészségügyi gondról van szó.
2017. okt. 30. 14:38
 15/25 anonim ***** válasza:
90%

"Nem ismered eléggé az embereket...fáj valamije, elmúlik, elfelejti...lappang a dolog s teszi dolgát, aztán kábítgat és üt...

Egy egészségügyi kivizsgálás után leszögezhető, hogy ott a baj avagy a gondolatokban, hiszen a "furcsa érzés" nem dilis állapotból fakad."

Szerintem ne fokozd tovább a hülyeséget.

2017. okt. 30. 14:42
 16/25 anonim ***** válasza:
0%
Nekem volt egy osztálytársam ill. több is aki ilyeneket mondott, de nem nagyon vettem komolyan mert ezt én úgy vettem, hogy csak a figyelem felhívás a lényege. De hidd el biztos nem csinál magával semmi. Ez csak egy buta "korszak" némelyik embernél. Az én volt osztálytársaimnak is ilyen volt. Csak a gimiig tartott.
2017. okt. 30. 14:59
 17/25 anonim ***** válasza:

# 15

Persze, bélyegezzétek meg lelki betegnek és legyetek boldogok a dilidokijaitokkal és az ördögpiruláitokkal, azok megoldják a daganatokat is:DDD

Amúgy, a kérdező kijelentése után, olyan okos vagy, mint egy rakás sz@r...gratulálok;)

A boncolásnál, majd kiderül az igazság;)

2017. okt. 30. 21:21
 18/25 anonim ***** válasza:

"Amúgy, a kérdező kijelentése után, olyan okos vagy, mint egy rakás sz@r...gratulálok;) "

Látom, még olvasni sem tudsz, hülyegyerek. A kérdező világosan leírta, hogy NEM egészségügyi problémáról van szó. Semmi olyanról, amit vérvétel útján lehetne diagnosztizálni.:D

2017. okt. 30. 22:08
 19/25 anonim ***** válasza:

# 18

Vakegér, te csak kinézel a fejedből vagy látsz is valamit:

Mit szólnátok ha a legjobb barátnőtök ilyet vallana be?

Teljesen őszintén bevallja hogy szarul van, furcsán érzi magát és nem akar már élni és többször gondolt rá hogy csak meg kéne ölni magát de még nem volt elég bátorsága. Mit tennétek?

Na, hol itt a látomásod, te füvesbogár?

2017. okt. 30. 22:48
 20/25 A kérdező kommentje:
#19 nyomatékosan megkérlek hogy ne írj több választ. Köszönöm.
2017. okt. 31. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!