Arról lenne szó, hogy az egyik barátnőm nagyon panaszkodott egyik nap hogy fáj a hasa...na mondom biztos a Miki, de nem kérdeztem tőle. Aztán egyik szünetbe így mondja: "fáj a hasam és rosszul vagyok, hányingerem van....jó mondjuk a hasam tudom miért fáj..." Egyik szünetben elmentem vele wc-re. Hallottam hogy húzza le a betétet, de nem volt olyan hangos, olyan volt mintha csak félig húzta volna le...nem bíztam benne, mert nagyon sok mindenben már hazudott nekem, szóval nem hittem neki, de nem említettem, inkább kitaláltam, hogy órák után megnézem a kukát abba a wc-be ahol ő volt, és akkor majd kiderül. Volt is valami a kukában, méghozzá a betét csomagolása, de az elhasznált betét nem volt ott, pedig nyilván kiveszed előtte, mielőtt beraksz tisztát..aztán másnap meg nem is cserélt a suliban egyszer se. Szerintetek miért nem őszinte velem? A barátnője vagyok, és én nagyon megérteném őt ha még nem jött meg neki,nem nevetném ki vagy ilyesmi, de ez a viselkedése szerintem nagyon gyerekes. Ti mit gondoltok erről? 14/l
ja és egyébként csak hogy felvilágosodjatok: nem kétszer jött meg
2017. okt. 21. 20:31
12/25 anonim válasza:
Akkor fogalmazd meg egyértelműen legközelebb hogy mire vagy kíváncsi, te hülye kis p*csa.
2017. okt. 21. 20:35
13/25 anonim válasza:
Hagyj neki egy kis személyes teret, mert ez így már elég fura. Ha megtudnám, hogy bármelyik barátnőm így kutatgat, hát... kellemetlen lenne, az tény.
Rengeteg embernek ez egy kellemetlen téma, nem szívesen beszél róla.
És honnan tudod, hogy amit a kukába találtál, az övé volt? Szerinted egész nap csak ő volt ott ilyen dologgal?
A te viselkedésed sokkal gyerekesebb, és ezt mindenféle rosszindulat nélkül írom.
16/L
2017. okt. 21. 20:39
14/25 anonim válasza:
Senki nem kíváncsi rá, hogy neked hányszor jött meg, pont leszarja mindenki, te vagy az, akinek ez valamiért élvezetet nyújt.
Nem lennék a barátnőd helyében, megnézed, hogy ott van-e a véres betét a kukában...ez már azért tenyleg a legalja. És még minket oktatsz ki? Szánalmas kis fruska...
2017. okt. 21. 20:41
15/25 A kérdező kommentje:
Utolsó: köszönöm :) te legalább normálisan leírtad, és nem úgy mint a többi előtted :/
2017. okt. 21. 20:43
16/25 A kérdező kommentje:
bocsi elírás: utolsó előtti
2017. okt. 21. 20:49
17/25 A kérdező kommentje:
14-es:1 nem menőzni szeretnék ezzel, hogy már többször volt, csak felvilágosítottam azt a személyt, aki írta hogy kétszer
2 tudod te mit jelent egyáltalán a fruska szó? xD
2017. okt. 21. 20:55
18/25 anonim válasza:
Fujj ez gusztustalan. Most te komolyan nezegetted a kukat hasznalt rothado veres betetet kutatva, ami a baratnod puncijabol jon ki. Gondold ezt at... olyan mintha nezegetned a mamad hasznalt pelenkait. Fujj
2017. okt. 21. 21:05
19/25 anonim válasza:
#17 Nem, nem tudom, világosíts már fel légyszíves...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!