Miért szégyen, ha még neki nem jött meg?
Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy az egyik barátnőm nagyon panaszkodott egyik nap hogy fáj a hasa...na mondom biztos a Miki, de nem kérdeztem tőle. Aztán egyik szünetbe így mondja: "fáj a hasam és rosszul vagyok, hányingerem van....jó mondjuk a hasam tudom miért fáj..." Egyik szünetben elmentem vele wc-re. Hallottam hogy húzza le a betétet, de nem volt olyan hangos, olyan volt mintha csak félig húzta volna le...nem bíztam benne, mert nagyon sok mindenben már hazudott nekem, szóval nem hittem neki, de nem említettem, inkább kitaláltam, hogy órák után megnézem a kukát abba a wc-be ahol ő volt, és akkor majd kiderül. Volt is valami a kukában, méghozzá a betét csomagolása, de az elhasznált betét nem volt ott, pedig nyilván kiveszed előtte, mielőtt beraksz tisztát..aztán másnap meg nem is cserélt a suliban egyszer se. Szerintetek miért nem őszinte velem? A barátnője vagyok, és én nagyon megérteném őt ha még nem jött meg neki,nem nevetném ki vagy ilyesmi, de ez a viselkedése szerintem nagyon gyerekes. Ti mit gondoltok erről? 14/l2017. okt. 21. 19:41
1/25 anonim 

válasza:

Az hogy így nyomozol utána hogy megjött-e neki, az ugyan annyira gyerekes.
2/25 A kérdező kommentje:
Kérlek a kérdésemre válaszoljatok, a rosszindulatú válaszok nem érdekelnek!!!
2017. okt. 21. 19:45
3/25 anonim 

válasza:

Most halál komoly, h az után kutatsz, h menstruál-e a barátnőd? Meg megnézed a szemetest? Ez nagyon gáz.
4/25 anonim 

válasza:

Hagyjál már neki egy kis privát szférát, komolyan. Engem is ledöbbent, hogy te ezzel foglalkozol, agyalsz, kukát nézel...
5/25 A kérdező kommentje:
Istenem, csak elmentem wc-re, és ha már ott voltam gondoltam megnézem...de ez még mindig nagyon haszontalan válasz, mert nem ezt kérdeztem.
2017. okt. 21. 19:50
6/25 anonim 

válasza:

Azt kerdezted, mit gondolunk errol. Ezt! Ezt gondoljuk. Hogy iszonyu kretenseg ennyire ramaszni valakire.
Tovabba nem csak bementel a wc-re pont, hanem az ellenorzes vegett mentel. Te magad irtad le. S te mondod a baratnodre, h nem bizol benne, mert hazudott mar. Biztos arra vered magad, h neked mar ketszer megjott... Szanalom.
7/25 anonim 

válasza:

Ki találta ki azt, hogy szégyen?
8/25 anonim 

válasza:

Ja bocsánat, nem azt a választ kaptad a kérdésedre amit akartál hallani, és már egyből nem is érdekel a válasz...
Ez nem rosszindulat, hanem a tények. Bugyuta gyerekes vagy.
9/25 anonim 

válasza:

Azt kérdezted mit gondolunk erről. Hát én ezt. Ha nem tetszik, nem tetszik. Attól még nem fog változni a véleményem.
10/25 A kérdező kommentje:
Én a fő kérdésre értettem, hogy nem ezt kérdeztem Istenem...bugyuta emberek..de komolyan
2017. okt. 21. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!