Mást is elhagytak el barátok miután babátok lett?
1 (off): ez a címkérdés elég fura, több sebből vérzik, na de mindegy.
Nem lehet, hogy az a gond, hogy néha tök jó babázós barátnővel lenni (ha nekem lenne kismama barátnőm, tuti sokszor babáznék, sétálgatnék, amúgy én is nagyon szeretnék kisbabát), de azért ez mindig nem mehet? Pláne, hogy tök fiatal vagy, meg lehet unni a sétálgatást, dumálgatást is. Talán ebből lett "elegük", mármilyen életmódot folytattok, Te, gondolom, nem hagyhatod csak úgy magára a gyermekedet.
Elhiszem, hogy szarul esik, és valahogy ezt meg kell oldani, mert oké, hogyha egy nőnek babája lesz, elsősorban anya fokozatba lép (folyamatosan), de nem kizárólag, és az a természetes, ha kiszakad olykor ebből.
Esetleg oldd meg egy estére, hogy ne a babával kelljen foglalkoznod, és szervezd meg, hogy elmehess a barátnőiddel egy koncertre, vagy akár egy sima csajos estére valamelyikük lakásán, ahol oké, hogy csak dumáltok, főztök, vagy valami, de nincs ott a kicsi.
Szerintem akkor nem igazán voltak a barátaid. Én is 19 éves vagyok és ugyan nekem nincs gyerekem, sőt nem is akarok, de ha egy barátnőmnek lenne, ugyanúgy keresném a társaságát és látogatnám. Attól hogy lett egy gyereked még ugyanaz maradtál. Ha valaki emiatt elfordult tőled akkor nem is érdemli meg hogy a barátodnak nevezd.
Szerintem ismerkedj új emberekkel, vagy esetleg más fiatal anyukákkal. Velük tudnál babázni is és dumálni, kettőt egyszerre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!