Veletek előfordult már, hogy eltávolodtatok valakitől és olyan emberek akik ezzel a személlyel jóban vannak elforditják a fejüket az utcán ha meglátnak?
A barátnőd tipikus energiavámpír gyökér, aki lelki szemetesládának használt. Dobtam már ilyet barátságot, nem is egyet. Ő is pletykákat kezdett rólam terjeszteni, az a baj, hogy ezzel nem lehet mit tenni, csak azt ,hogy ne érdekeljen miket mondhat rólad. :/
Elhiheted, biztosan szenved, hogy nincsen kit alázgatnia, nincsen aki meghallgassa türelmesen, majd kimutatja a foga fehérjét másnak is, az ilyenek lebuknak majd.
Aki pletykák alapján alkot véleményt másokról, ott is komoly probléma van.
Velem előfordult már, hogy valaki eltávolodott tőlem és különféle pletykákat kezdett el terjeszteni rólam - olyanokat, amelyeket csak ő tudhatott.
Pletykából kellett megtudnom, hogy eltávolodott tőlem, később ő is ezt sunyi módon megerősítette.
Ha én el szeretnék távolodni valakitől, meg szeretném szakítani vele a kapcsolatot valamiért, nem látom értelmét annak, miért terjesszek róla bármit, "miért lenne ez jó nekem"...
Nem tudom, egyesek miért viselkednek rosszindulatúan ilyen helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!