Mit tegyek ezután?
Figyelt kérdés
7.-es vagyok és most váltottam iskolát... Költöztünk. Anyam és apám elvalnak. Sok változás történt az eletemben. Az új suliban egyszerűen nem találom a helyem... Mar paran utalnak,többiekkel se igazán vok jóban... Előző sulimban nagyon szerettek, rengetegen kértek hogy menjek vissza... De ilyet nem lehet... Ott tudtam hulyeskedni Baromkodni osztalytarsakkal.. Itt meg egy kibszot viccet nem tok mondani... Nincsenek barátaim se, és itt nem olyan megértoek, hanem bunkók és Komoly témáról nem lehet beszélni velük... Plusz folyton piszkál basz*gat mindenki.... En nem tudok mit kezdeni magammal...2017. okt. 5. 17:46
1/3 anonim válasza:
Szia! Véleményem szerint adj még egy kis időt magadnak. Sok kezdet az elején nehéz nagyon , aztán majd kialakul viszont ha 7. osztályba jársz , akkor ez az utolsó éved nemde? Ha így lenne és nem éreznéd komfortosan magad , azt ajánlom kicsit gyúrj ra a tanulásra ,és írj egy olyan felvételit amely elröpít álmaid gimnáziumába. Tűzz ki magadnak célokat és ne hátráltasson társaid éretlensége. Szívből kívánok neked nagyon sok sikert! :)
2/3 A kérdező kommentje:
Ez irónia volt ugye? 7. Utolsó év? 7.-be felvételi?
2017. okt. 11. 19:16
3/3 A kérdező kommentje:
De a kedves szavakat köszönöm...
2017. okt. 11. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!