Cserben hagytak a barátaim ti mit tennétek ezután?
Figyelt kérdés
Most mentem 4 osztályos gimnáziumba az egyik barátnőmmel. Őt második osztályban ismertem egy ideig jóban voltunk majd elkezdett mással barátkozni és engem el is felejtett, aztán 1 év múlva ki találta, hogy az a lány hülye így visszajött hozzám, gondoltam ezután más lesz. Rá 1 évre 8 osztályos gimnáziumba felvételiztünk és be is kerültünk. A osztályban másokkal is elkezdtünk barátkozni , de őt gyakran szekálták ezért innen is elment 2 év múlva 6.osztályban. A következő 2 évet én ugyanitt töltöttem néha jól néha rosszul éreztem magamat. 8. végén úgy döntöttem a tovább tanulás miatt iskolát váltok megkérdeztem őt is nem akar-e idejönni igent mondott és átiratkoztunk. Évnyitón összetalálkoztunk egy régebbi osztálytársunkkal nagyon megörültünk, hogy nem 2-en 3-an leszünk a bandában. Nem így történt. Az eddig a barátnőmnek hitt lány egyre inkább csak ezzel a volt osztálytárssal kezdett el foglalkozni , eleinte nem zavarta, de kezdtem rájönni , hogy csak arra vagyok jó, hogy legyen kin röhögni meg kinek beszólni. Én gyakran hívom őket, de nekik ez sosem jut eszükbe, soha nem várnak meg pl tesi vagy óra után ahogy sokan mások egymást, hátat fordítanak, bármit mondok belekötnek és élvezik. Illetve attól is elvette a kedvemet, hogy másokkal barátkozzak, tudta, hogy könnyen bogarat lehet ültetni a fülembe ezért folyton azt mondja, úgyse figyelnek nem kíváncsiak rád. Én mással is próbálkoztam barátkozni, de mindenki csak le akart eddig szinte rázni. A bűnöm annyi, hogy van egy krónikus betegségem ami sok problémát okoz így többet hiányzok, de ezenkívül tényleg nem tudom mit csinálhattam, hogy ezt érdemlem.2016. febr. 8. 21:00
1/5 anonim válasza:
Nagyon sajnálom! Egy barát elvesztése borzalmas érzés. De ő nem volt igaz barát. Az ilyen menjen is a muffba!! Keress igaz barátot!! Ők sosem hagynak cserben. És fel a fejjel, kitartást! Még fiatal vagy, előtted az élet. :)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, tényleg sokat jelentett a biztatás.
2016. febr. 8. 21:42
3/5 anonim válasza:
Sajnos csak ennyit tudtam segíteni, ne haragudj. :( De tényleg kitartást!! :) Menni fog minden. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Ezzel a pár sorral is sokat segítettél még egyszer köszi
2016. febr. 8. 22:17
5/5 anonim válasza:
Ez nem széo tőle, tudom milyen érzés, én is ott voltam a barátaimnak de ellenem fordultak :( az elsőnek igaza van, nem voltak igag barátok. Remélem azóta már jobb a helyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!